"Vem där?" samt webinar i veckan

Skriven av Creaza den 2021-jan-25 10:05:44

Idag lanserar vi en liten lek på Instagram där vi varje dag presenterar en kommande karaktär i Cartoonist i form av "Vem där". Leken går ut på att vi släpper 3 frågor av olika svårighetsgrad i "stories" där du och eleverna kan skriva in era svar. På fredag lägger vi upp veckans alla karaktärer i en post där ni kan se om ni har gissat rätt. Varför inte inleda varje lektion med detta för att gnugga igång tankeknölarna? 

Vinnare av Jultävlingen!

Skriven av Creaza den 2020-dec-18 14:54:04

Kära fantastiska Creaza-användare där ute!

Jultävling, jul-webinar och nytt julmaterial! =)

Skriven av Creaza den 2020-nov-27 09:35:37

Efter en väldigt lyckad Halloween-tävling med fantastiska bidrag och respons, så bestämde vi oss för att vi helt enkelt inte kunde låta bli att genomföra en jultävling. Dessutom har vi valt att bygga ut det befintliga jultemat med nya karaktärer, bakgrunder och rekvisita som släpps nästa vecka. Förutom att delta i tävlingen där de kan vinna fina priser till klassen så kan eleverna även skapa fina, julserier, julkort, julfilmer och julberättelser m.m i det nya temat.

Orange Day - Filmer från elever

Skriven av Creaza den 2020-nov-25 10:40:26

Idag lyser världen i orange, Som en ljus och optimistisk färg representerar det en värld fri från våld mot kvinnor och flickor.

Idag lyser världen i orange, Som en ljus och optimistisk färg representerar det en värld fri från våld mot kvinnor och flickor. 

Halloween tävling & nytt tema i Creaza!

Skriven av Creaza den 2020-okt-16 14:40:53

Halloween- tävling!

Mer info längre ner i inlägget.