Webinar 2 oktober 15:30 - Hur fungerar Creaza & så används det!

Skriven av Creaza den 2019-sep-24 10:04:22

header
Den 2 oktober kl 15:30 kommer vi under ca 30 minuter gå igenom hur du använder Cartoonist, Mindomo & Audioeditor och exempel på hur dessa används av pedagoger och elever idag.

ANMÄL ER HÄR

Nya möjligheter - animation
Som många av er vet så har vi lagt till möjligheten till animation av karaktärer, rekvisita, text och bilder. Vi kommer att visa hur enkelt det är att numera få objekt att röra på sig och hur effektfullt det faktiskt blir. 
Vill ni däremot få ännu mer tips på vad man kan göra just med denna funktion så skulle jag rekommendera Mediapoolen och Karl Malberts video nedan:
 
 
 
Audioeditor - intuitivt och brett:
I nya Audioeditor har vi fokuserat på att göra det lättarbetat och användarvänligt. Det finns ett stort bibliotek med ljudfiler men givetvis kan du ladda upp egna filer. I och med att gränssnittet är detsamma som Cartoonist så är tröskeln att komma igång minimal. Det finns fantastiska möjligheter med att arbeta med detta uttryckssätt och vi kommer ge exempel på några under workshopen. 
Återigen har Mediapoolen gjort ett fantastiskt jobb med att ta fram ett exempel hur en berättelse i Audioeditor skulle kunna se ut. (Jag skulle även rekommendera deras youtube-kanal där de fördjupar sig ytterligare i Audioeditor).
 

 

Vi ser mycket fram emot att visa er Nya Creaza och hur det används av pedagoger och elever runt om i Sverige!

 

Med kreativa hälsningar,

 

Creaza-teamet

Kategorier: iPad, Creaza, Animation, Tecknad serie, Digitalt berättande, chromebook, podcast, multimodalt, videoredigering, skola, grundskola, förskola