"Vem där?" samt webinar i veckan

Skriven av Creaza den 2021-jan-25 10:05:44

Idag lanserar vi en liten lek på Instagram där vi varje dag presenterar en kommande karaktär i Cartoonist i form av "Vem där". Leken går ut på att vi släpper 3 frågor av olika svårighetsgrad i "stories" där du och eleverna kan skriva in era svar. På fredag lägger vi upp veckans alla karaktärer i en post där ni kan se om ni har gissat rätt. Varför inte inleda varje lektion med detta för att gnugga igång tankeknölarna? 

För att delta i leken så kan ni följa CreazaSE på instagram. Här finns även en mängd elevexempel som ni kan titta på för att få inspiration. 

Gissa vem? Cartoonist

Vem där? Cartoonist

Denna vecka kommer vi att hålla ett flertal webbinarium riktade mot olika åldrar. Dessa kan som vanligt ses i efterhand, men kräver att man anmäler sig på länkarna nedan. 

 

Väldigt snart släpper vi nytt material i Cartoonist, så håll dig uppdaterad här och på våra sociala kanaler för mer information.

Ha en fortsatt fin start på veckan!

Med kreativa hälsningar,

Creaza-teamet!

Kategorier: Cartoonist, Creaza, Creativity, Digital storytelling, Tecknad serie, Digitalt berättande, digital kompetens, kreativt lärande, distansundervisning, likvärdigt lärande, vem där, likvärdighet, rolig skola