Julkalender och nyheter i Creaza

Skriven av Creaza den 2018-nov-28 12:42:03

Som många av er vet så har vi lanserat ett helt nytt sätt att redigera ljud i Cartoonist som ger ökade kreativa och pedagogiska möjligheter för både lärare och elever.

Skärmavbild 2018-11-28 kl. 12.38.38

Dessutom så har vi ett antal nyheter på väg. Dessa inkluderar julkalender, nytt universum, nytt läromedel och ny funktionalitet.

Nissen_kommer

Redan nu på lördag är det den 1 december! Creaza har, precis som förra året, skapat en julkalender som görs tillgänglig för alla Creaza-kunder till helgen. Däremot så är det här året lite annorlunda mot förra då vi även lanserar ett nytt jultema, som en liten julklapp från Creaza! Här kan eleverna producera spännande julupplevelser, julserier, julkort, julfilmer och julberättelser i Cartoonist.

jool

Tillsammans med lärare har vi tagit fram 24 spännande uppgifter som alla är relaterade till julen på ett eller annat sätt. Uppdragen ger eleverna möjlighet att arbeta med många olika ämnen. Till exempel kommer det att finnas uppgifter för att ta reda på vad vi tar in i vardagsrummet tillsammans med julgranen, hur man firar jul i USA, motsvarigheter i Islam och Judendomen, julens historia samt kommersialiseringen av julen och hur vi kan uppnå en mer hållbar jul.

I julkalendern får eleverna god användning av det nya jultemat. Vi hoppas att du vill använda julkalendern med dina elever som en kreativ, engagerande och trevlig förberedelse inför julen.Vi ser fram emot att lansera en ny julkalender och ett nytt universum inom några dagar.

Med kreativa hälsningar,

Creaza-teamet