Halloween tävling & nytt tema i Creaza!

Skriven av Creaza den 2020-okt-16 14:40:53

Creaza

Halloween- tävling!

Mer info längre ner i inlägget.

Halloween har blivit en stor årlig fest i Sverige. På SO-rummet finns en bättre beskrivning av vad Halloween är.

För många barn och ungdomar är Halloween kanske mest förknippat med att klä sig i läskiga maskeradkläder och knacka dörr för "bus eller godis".

2020 kommer Halloween och firandet att vara annorlunda än tidigare år på grund av Corona-situationen, inte bara i Sverige utan i hela världen.

https://www.creaza.com/home/halloween

Vi på Creaza har därför tänkt att det kan vara kul med en tävling där eleverna får göra en läskig historia! Vi har skapat ett helt nytt universum i Cartoonist för Halloween. Här hittar du både bakgrunder, karaktärer och rekvisita som passar temat. Använd detta universum och annat innehåll i Cartoonist för att skapa en riktigt läskig eller spännande berättelse!

Läs mer om tävlingen här.

Detta är en inspirerande film gjord med innehåll från Cartoonists nya universum:

 

PRIS:

Vinnaren av tävligen får pizza, glass och läsk - för hela klassen!

DEADLINE:

Sista datum för inlämning är 3 november klockan 23.59.

JURY:

Juryn består av Creaza-teamet. På Creaza arbetar utvecklare, animatörer, sociologer och lärare med mer än 60 års kombinerad erfarenhet från klassrum - från grundskola till gymnasiet.

Lycka till!

Läs mer om tävlingen här.

Med kreativa hälsningar,

Creaza-teamet

Kategorier: EdTech, Movie Editor, Creaza, Kreativitet, Digital storytelling, Digitalt berättande, Inkludering, Demografi, multimodalt, kreativt lärande, ljudredigering, videoredigering, grundskola, distansundervisning, halloween