Creaza - Webinar 27/2 klockan 15.20-16.20

Skriven av Creaza den 2018-feb-19 17:06:19

 

Artboard 1@2x.png

 

Creaza - Webinarium den 27/2

Tid: 15.20-16.20 + tid för eventuella frågor

Anmälan: Här (Max 100 platser)

Nivå: Detta webinar är främst för att hjälpa nya användare att komma igång samt ge inspiration kring hur man kan använda Creaza. Vi kommer därför att gå igenom flera elev och pedagog-exempel från olika skolor.

Under våren kommer vi även att hålla web-utbildningar inriktade för pedagoger som använt Creaza tidigare och vill lära sig mer.

(PS, anmälan måste göras för att kunna delta)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyheter:

Som många av er vet så arbetar vi för fullt för att lansera videoredigering i Cartoonist för alla våra användare. Detta gör vi för att styrka verktygets nuvarande möjligheter som bland annat lyftes fram av jurymedlemmarna i BettAwards. Elever och lärare kommer att kunna använda egna filmklipp, bilder och ljud i kombination med allt Cartoonist-innehåll i Creaza! I och med att vi släpper denna funktion så ger vi ännu större kreativa möjligheter till att lösa några av de spännande uppgifterna som finns i Creaza.

Redan nu finns däremot möjlighet att exportera sin Cartoonist-produktion som film och ladda ned, oavsett iPad, Chromebook, PC eller Mac. Testa gärna detta! =)

 

Med kreativa hälsningar,

Creaza-teamet!