Cartoonist-webinar 28/11 - Jultema!

Skriven av Creaza den 2019-nov-20 10:42:03

Hej!

Den 28/11 klockan 15.15-16:00 är det dags för webinar med fokus på digitalt berättande i Cartoonist. Anmäl dig här I detta webinar kommer vi att gå igenom hur du och eleverna enkelt kombinerar eget material (ljud, video, bilder) med befintligt innehåll i verktyget. Vi kommer  att utgå ifrån jultemat och ge exempel på hur du kan använda dig av just det materialet de nästkommande veckorna. Här kan eleverna producera spännande och roliga julserier, julkort, julfilmer och julberättelser i Cartoonist. 

Nissen_kommer

Förutom det kommer vi även att visa hur Creazas julkalender fungerar.

Tillsammans med lärare har vi tagit fram 24 spännande uppgifter som alla är relaterade till julen på ett eller annat sätt. Uppdragen ger eleverna möjlighet att arbeta med många olika ämnen. Till exempel kommer det att finnas uppgifter för att ta reda på vad vi tar in i vardagsrummet tillsammans med julgranen, hur man firar jul i USA, motsvarigheter i Islam och Judendomen, julens historia samt kommersialiseringen av julen och hur vi kan uppnå en mer hållbar jul.

jool

I julkalendern får eleverna god användning av det nya jultemat. Vi hoppas att du vill använda julkalendern med dina elever som en kreativ, engagerande och trevlig förberedelse inför julen.

km

Vem vet, kanske Darwin är årets tomte?

Med kreativa hälsningar,

Creaza-teamet

 

Kategorier: Book Chook, Formats, Animation, Tecknad serie, julkalender, jul, ljudredigering, videoredigering, skola, grundskola, förskola, tankekarta, jultema