Deling av produkter

Når du har lagret et produkt, vil det være tilgjengelig under Mitt innhold > Mine arbeider. Trykk på Mer under produktet, deretter Del og så Publiser, for å gjøre produktet tilgjengelig for andre.

Da vil du både få opp både en Lenke og en Embed-kode til dette produktet. Deretter kan du trykke på Kopier lenke og så lime inn disse lenkene der du ønsker å dele dem. Dersom du ønsker at et av dine produkter ikke lenger skal være delt, trykker du på på Se og administrer > Del > Gjør privat.

Deling for Fronter-brukere

For Fronter-brukere foregår all deling i mapper i Fronter. Finn produktet du ønsker å dele under Mitt innhold > Mine arbeider, og klikk på Se og administrer > Del eller levér inn i Fronter > Publiser.

Du vil da få opp en oversikt over rom du har tilgang til i Fronter. Deretter velger du hvilket rom, hvilket arkiv og hvilken mappe du ønsker å plassere produktet i. Når du har valgt både rom, arkiv og mappe, vil du få opp følgende melding: Opprett lenke i arkiv. Er du sikker? Etter du har trykket på OK, vil produktet være å finne i Fronter i mappen du har valgt.