Kontakter

Når man er Kontakter, er det enkelt å tildele og levere inn oppgaver samt å invitere til samarbeid. Den enkleste måten å bli Kontakter på er at lærer tildeler en oppgave til sine elever med lenke.

Lærer trykker da på Tildel under en oppgave under Oppgaver eller Verktøy, og så Lag oppgave. Deretter kopierer man lenken man får opp, og limer den inn et sted elevene har tilgang til, for eksempel på e-post, læringsplattform eller lignenede. Alle elevene som trykker på lenken, vil bli kontakter med læreren. De vil også bli kontakter med hverandre.

Under Min konto > Kontakter kan man fjerne og organisere kontakter. For å slette en kontakt trykker man på x-en ved siden av navnet. For å lage en gruppe huker man av eller drar kontaktene inn i boksen under Grupper, og trykker så på Opprett gruppe. For å gi gruppen et navn er det bare å føre musen over der det står New group, og så trykke på blyant-ikonet som dukker opp. Når man er ferdig, klikker man på Lagre endringer