Våren 2020 - en vår for historie(bøkene)

sommer_creaza

Våren 2020 har vært helt ekstraordinær for stort sett alle innbyggere i Norge, men også globalt. I Norge har en form for normalisering startet, mens de i andre deler av verden nå er inne i sin verste del av pandemien. Corona ligger trolig godt an i Språkrådets kåring av årets nyord.

Skole-Norge har vært gjennom et meget spesielt semester som nå går mot slutten. I Creaza har vi opplevd et fantastisk stort trykk med hundretusenvis av kreative elevproduksjoner, engasjerte lærere og hyggelige henvendelser. Vi ønsker å takke både våre trofaste og nye brukere for positivt engasjement og flotte produkter som vi har fått se.

I samarbeid med ulike lærere og fagmiljøer har Creaza-teamet gleden av å presentere helt ferske og unike læremidler tilpasset fagfornyelsen!

Alt vi lager i Creaza er digitalt og alt vil lager er tilskuddsberettiget gjennom UDIR sin teknologiske skolesekk.

Premium (1)Creaza har i mange år levert en kreativ plattform, Creaza Premium, for skapende og aktive elever. Er du nysgjerrig på Creaza Premium kan du delta på gratis webinar for en gjennomgang. Meld deg på her: 

Presentasjon av Creaza Premium

I år kommer vi for første gang med nye læremidler som et tillegg til Creaza Premium. Alle læremidler er bygget oppå Creaza Premium, og vil være en naturlig del av mulighetene som allerede finnes i Creaza.  

creazasamfunnlogo

Creaza samfunn er lansert

Creaza samfunn er et relevant, komplett og heldigitalt læremiddel i samfunnsfag for ungdomstrinnet og samfunnskunnskap for VGS. Læremiddelet er åpent og dynamisk, og består av 59 spennende og aktuelle temaer. Creaza samfunn har fokus på den utforskende og aktive eleven som digital medborger i stadig utvikling. Pandemien vi har opplevd våren 2020, er naturlig nok en del av læremiddelet allerede. Den spente situasjonen koblet mot rasisme er på vei inn og denne knyttes opp mot rasisme gjennom historien.

Skjermbilde 2020-06-11 kl. 08.47.46

Creaza samfunn er også tilpasset tospråklige elever. Læremiddelet inneholder 300 begrepskart som visualiserer og setter begreper inn i en kontekst. Alle definisjonene på disse begrepene er oversatt både muntlig og skriftlig til henholdsvis dari, pahsto, tigrinja, kurmanji, arabisk og somali.  

Du kan lese mer om læremiddelet her: https://www.creaza.com/samfunn#/topics=4    

Webinar:

Er du nysgjerrig på Creaza samfunn? I dag kan du få en gratis presentasjon og gjennomgang av læremiddelet klokka 13.45. Dersom du ikke har mulighet i dag er det mulig å delta tirsdag eller onsdag neste uke. Meld deg på her:

Presentasjon av Creaza samfunn for ungdomstrinn og VGS

Har du lyst til å prøve Creaza samfunn? Send oss en mail på samfunn@creaza.com eller ring oss på 47 77 88 00

1-4 logo

Creaza samfunn 1-4 er et lekent, komplett og heldigitalt læremiddel i samfunnsfag for 1.til 4. trinn. Elevene vil bli kjent med temaer gjennom kreative tekster som er visualisert. Dette for å fremme nysgjerrighet og interesse. Alle 41 temaer har temakart og mange kreative oppgaver som legger til rette for inkludering og aktive elever i klasserommet. 

Du kan lese mer om læremiddelet her 

creaza engelsk

Creaza engelsk er et komplett og heldigitalt læremiddel i engelsk for 5.til 10. trinn. I læremiddelet jobber elevene med de grunnleggende ferdighetene i språkfag på ulike og kreative måter. Creaza engelsk inneholder både konsumerende materiale, modelltekster, presentasjoner og hundrevis av oppgaver med økende vanskelighetsgrad for elevenes utvikling i engelskfaget.

Creaza engelsk fungerer også som begynneropplæring for 5. til 13. trinn med tospråklig støtte.

Du kan lese mer om læremiddelet her

Har du lyst til å prøve ut våre nye spennende læremidler? Ta kontakt med oss på mail post@creaza.com eller telefon 47 77 88 00.

Webinar:

Er du nysgjerrig på Creaza samfunn 1-4 eller Creaza engelsk? Tirsdag og onsdag neste uke holder vi gratis webinar hvor vi presenterer de nye læremidlene og viser hvordan de kan brukes i læringsarbeidet. Meld deg på her: 

Presentasjon av Creaza samfunn 1-4 og Creaza engelsk

Hilsen

Team Creaza