Nye muligheter i Creaza

nyeunivers

I dag har vi lansert flere nye muligheter i Creaza.

Formativt arbeid

Nå er det enda enklere for lærere å jobbe formativt med elevene og elevenes arbeid. Lærer kan nå kommentere og redigere direkte i hver elev sitt produkt. Dette gir økte muligheter for formativt arbeid i Creaza.

Nytt i Cartoonist

Vi har lagt til 200 nye filmklipp i Cartoonist som egner seg godt i fag som samfunnsfag, geografi, historie og språk.

Vi har lagt til en ny mulighet i Cartoonist hvor man kan legge på ulike bakgrunnslyder/lydeffekter på hver rute, enten ruten inneholder film, tegneserieinnhold eller bilde. Trykk på det blå ikonet under arbeidflaten (til høyre for mikrofon-ikonet) for å få tilgang til lydeffektene.

Vi har lagt til mulighet for splitting av filmklipp. Dette gjøres enkelt når man setter inn klippet, som da deles i to ruter. Dette gir økte muligheter for remiksing av ulikt innhold og enda større muligheter for bruk av lyd.

kom-hit-kart-nkul_01_640NKUL

Creaza er sterkt til stede på NKUL i Trondheim 7.-9. mai. NKUL blir av mange omtalt som "Vårens vakreste eventyr". Vi står sammen med våre gode venner i Kikora, som arrangerer Mattemaraton for hele skole-Norge i mai!

Mandag 7. mai kjører vi foredrag, i U2A klokka 14.45. Da vil vi vise mye av det nye i Creaza, samt en rekke eksempler fra norske klasserom, på hvordan Creaza brukes!

Møt oss på stand 3 og 4, hvor vi viser frem nyheter, eleveksempler, Mattemaraton og hvorfor Creaza vant BettAwards. For å krydre NKUL ekstra i år byr vi også på lykkehjul, popcorn, snop og masse glede. Skal du på NKUL, er du velkommen innom stand 3 og 4!

Hilsen Team Creaza

Creaza

Emner: Innhold, Steinalder, Jernalder, Bronsealder, Literacy, Ungdomstrinnet, Kompetansemål, Kreativitet, Samfunnsfag, Ungdomsskolen, Verktøy, Creativity, Remix, Oppgaver, Aktuelt, Oppgavebank, Læreplan, IKT, Digital storytelling, digital historiefortelling, Inkludering, Tegneserie, Film, Klasserommet, Tankekart, Content, BettAwards, Tospråklige, HTML5, Sosial kompetanse, Samarbeid, mp4, personalised learning, Univers

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!