Blodig alvor!

blogg_blod

Vi håper alle har hatt en bra sommer og ferie. Nå braker det løs ...

I Creaza naturfag 5-7 møter du den kule låta her:

(Stor kred til vår dyktige, kreative og musikalske utvikler, Thomas, og til vår samarbeidspartner "The Branch", en startup fra Trondheim)

Det er lagt ned mye tid i denne videoen, eller kreative teksten, som vi kaller det. Systemtenkning er viktig i naturfag.

Det finner du igjen både i fagets formål og i beskrivelser av dybdelæring. Det er egentlig det motsatte av overflatelæring, og skal bidra til forståelse.

Uten blodsystemet er det svært få andre systemer i kroppen som ville fungert. Vi har derfor valgt dette spesifikt og skapt noe med en unik egenart. Vår begrunnelse er at de andre systemene vil være vanskelige å forstå hvis man ikke vet hvordan blodsystemet fungerer. Vi mener og tror at denne filmen kan inspirere til læring og forståelse i mange klasserom og læringssituasjoner. Kanskje kan den også skape nysgjerrighet og undring for videre læring og forståelse av menneskekroppen.

Vi har fylt på med mye nytt i Creaza nå i sommer: splitter nye læremidler, nye univers i Cartoonist og nytt innhold i eksisterende læremidler. 

På tirsdag kjører vi en presentasjon på Facebook, hvor vi viser mye av alt det nye vi har lansert nå. Nye læremidler, nytt innhold, kule filmer og mye, mye mer. Bli med og få en oppdatering.

Presentasjon av nye læremidler i Creaza

Alle har veldig mye å gjøre nå i oppstarten. Vi kommer med jevnlige oppdateringer, bloggposter og nyhetsbrev fremover, men blir du med på presentasjonen på tirsdag, så får du en første feeling ;-)

Kreativ hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: Mindomo, Cartoonist, New Creaza, Innhold, Ungdomstrinnet, Kreativitet, Samfunnsfag, Remix, Læreplan, KRLE, Content, Digital kompetanse, Læremiddel, Begrepskart, Temakart, ungdomstrinn, digitale ferdigheter, nytt skoleår, Fagfornyelsen, samfunnskunnskap, Moduler, Dybdelæring, Corona, Lærer, Læremidler, Creaza Premium, Creaza engelsk, naturfag, Mellomtrinnet, VGS, Creaza naturfag, blodsystemet

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!