Vinnere i Halloween-konkurranse

Skjermbilde 2023-11-30 kl. 09.55.52

Tradisjonen tro arrangerte vi også i år Halloween-konkurranse. Denne populære konkurransen har latt titusenvis av elever jobbe med temaet “En skummel skoledag”, og vi takker for hvert eneste bidrag vi har fått inn! 

Etter å ha sett på alle produktene vi har fått tilsendt, er vi i Creaza rett og slett skikkelig imponerte! Det har vært interessant å se hvor ulikt en slik tittel/oppgave kan tolkes, og hva som sees på som “skummelt”. I noen fortellinger er det skremmende skapninger som vampyrer, spøkelser og hekser som er det skumle, i andre fortellinger er det læreren eller det å lese høyt i klasserommet som er skummelt. Spesielt underholdende er kanskje fortellingene som er litt annerledes, hvor et søtt dyr eller merkelig gjenstand plutselig får menneskelige egenskaper og gjør noe overraskende. I tillegg til gode fortellerevner, har vi også latt oss imponere over mange fiffige tekniske løsninger og hvordan elevene bruker humor i fortellingene sine. Det liker vi! 

Så nå er tiden kommet. Endelig kan vi avsløre årets vinnere av Creazas Halloween-konkurranse! Kos dere og la dere imponere, dere også! Det er altså 3 klasser som vinner en skikkelig klassefest. Se vinnere nedenfor!

Vinnerbidraget for 1-4. trinn kommer fra 3C på Fjelltun skole i Strand

 

Vinnerbidrag 5-7. trinn kommer fra 5B på Rustad skole i Oslo

 

Vinnerbidrag 8-10. trinn og VGS kommer fra 8C på Varden ungdomsskole i Sandefjord

 

Igjen, tusen takk til alle som ville være med på årets Halloween-konkurranse! Vi håper dere har hatt det like gøy som det har sett ut som!

Avslutningsvis vil vi tipse om 🎄Creazas julekonkurranse🎄 Her ønsker vi at elevene gjenforteller juleevangeliet med alt det nye, flotte innholdet i Cartoonist. Vi håper denne rolige, fine og stemningsfulle aktiviteten kan gi dere mange gode stunder i førjulstiden. Mer informasjon og påmelding til julekonkurransen finnes her.

Varm hilsen fra

Creaza-teamet

Creaza

Emner: EdTech, Samfunnsfag, digital historiefortelling, Klasserommet, KRLE, Læring, konkurranse, digitale ferdigheter, undervisning, engelsk, mestring, skole, animasjon, Fagfornyelsen, Dybdelæring, Lærer, Halloween, naturfag, skaperglede, vinnere, historiefortelling, LK20, alfabetplaneten, bokstaver, begynneropplæring, utforskertrang, tilpassetopplæring, aktivlæring, undervisningstips, kreativitetiskolen, elev

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!