SETT - Julekalender - Nyheter

settno

28. og 29. november arrangeres SETT på Norges Varemesse på Lillestrøm for tredje år på rad. SETT står for Scandinavian Educational Technology Transformation og er Skandinavias største messe og konferanse for moderne og innovativ læring.

Creaza vil være å finne på stand B:16. Her kan du  prøve vårt lykkehjul. Er du riktig heldig, kan du vinne en Chromebook! Vi vil vise frem en rekke spennende nyheter, både når det kommer til innhold og funksjonalitet.

Vi har allerede lansert en helt ny måte å lage lydmikser på i Cartoonist som gir økte kreative muligheter for elevene.

miks-lyd

I tillegg er det en rekke nyheter på vei. Blant disse er julekalender, nye univers, nytt læremiddel og ny funksjonalitet.

Nissen_kommer

Førstkommende lørdag er det 1. desember. Da vil Creazas julekalender være tilgjengelig for alle Creaza-kunder. Men i år vil det i tillegg være en liten tvist, da vi samtidig lanserer et helt nytt juleunivers med Creazas egen julenisse! Her kan elevene selv produsere spennende juleeventyr, juletegneserier, julekort, julefilmer og julefortellinger i Cartoonist.

jool

Sammen med lærere har vi laget 24 spennende oppgaver som alle er relatert til jul på en eller annen måte. I oppgavene får elevene mulighet til å jobbe med mange ulike fag. For eksempel vil det være oppgaver hvor man skal finne ut av hva vi tar inn i stua sammen med juletreet, hvordan de feirer jul i USA, julenissens opprinnelse og historie, og hvordan vi kan få til en mer bærekraftig julehandel.

I julekalenderen får elevene god bruk for det nye jule-universet. Vi håper at du har lyst til å bruke julekalenderen sammen med elevene som en kreativ, faglig og hyggelig forberedelse til jul.

Vi gleder oss til å lansere ny julekalender og nytt univers om få dager. Er du på SETT, stikk innom for en snakk og vær med i lykkehjul-konkurranse. Ryktet sier at Creaza har med masse godis på stand B:16!

Kreativ hilsen!

Team Creaza

 

 

Creaza

Emner: London, EdTech, Mindomo, AudioEditor, iPad, Cartoonist, New Creaza, Language learning, Characters, IKT-Norge, SETT, Blog, Blogg, Julekalender, Kompetansemål, Kreativitet, Samfunnsfag, Verktøy, Creativity, Oppgaver, Aktuelt, Oppgavebank, USA, Læreplan, Kunnskapsløftet, Oslo EdTech Cluster, Konferanse, Fremmedspråk, Christmas, Skoleutvikling, IKT, digital historiefortelling, Inkludering, Tegneserie, Film, Nyheter, Klasserommet, KRLE, Læring, Aktiv, Tankekart, Content, BettAwards, Tospråklige, HTML5, Samarbeid, jul, personalised learning, Læremiddel, chromebook, konkurranse, barnetrinn, videregående, ungdomstrinn, lydredigering, lydmiks, lykkehjul, godis, podcast

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!