Vinnerne av påskekonkurransen 2024

Skjermbilde 2024-02-15 kl. 14.46.53-1

Det ble en utrolig spennende aprilmåned for oss i Creaza. Vi er superimponerte over hvordan elever over hele Norge har brukt fantasi, kløkt og sjangertrekk til å levere noen kriminelt gode bidrag til årets påskekonkurranse! Her er det helt klart mange som kan gå Jørn Lier Horst og Anne Holt i næringen om få år! Dette var helt rått å få være med på, og Creazas jury er mektig imponert! 

Nå er alle bidragene sett gjennom og vurdert, og juryen har landet årets vinnerbidrag. Årets vinnere traff midt på sjangerspikeren, i tillegg til å vise masse humor og fortellerglede! Gratulerer enormt mye til Henrik, Liam og Håvard på Tranevågen ungdomsskole i Øygarden!

Samtidig vil vi benytte anledningen til å takke aller hjerteligst for all innsats som har blitt lagt ned av alle som har vært med - makan til høyt nivå har vi ikke sett! Det er så kult når elever tar det vi har i Cartoonist og bruker det på uventede og gøyale måter. På legospråk kalles dette “nice part usage”, men vi overfører gjerne dette uttrykket til creazaspråk. Dessuten var det skikkelig tøft å få elevbidrag som inneholdt bakgrunner fra egen skole som åsted. Det blir så stilig når man kombinerer egne bilder med Cartoonist sitt innhold!

Vinnerskolen er kontaktet og premie er på vei. Hipp hurra og gratulerer igjen! Så håper vi mange vil være med på mer sprell og moro med Creaza i framtiden! 

Vi ønsker dere gode dager!

Vennlig hilsen
Creaza-teamet

Creaza

Emner: EdTech, Cartoonist, Creaza, Kreativitet, digital historiefortelling, konkurranse, produsent, aktive elever, påske, Forteller, skrive, krim, Norsk

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!