Alfabetplaneten

abp_stripe_03

Velkommen tilbake til et flunka nytt skoleår. Et år fullt av muligheter! Og apropos muligheter! Har du sett alt det kreative og inspirerende som skjer i Creaza fra uke til uke? Følg gjerne med på våre nyheter for å holde deg oppdatert på nytt innhold, konkrete undervisningstips og våre fantastiske læremidler.

 

 

Noe av det vi er skikkelig stolte av akkurat nå, er en helt ny og fresh oppdatering av Alfabetplaneten! Etter grundig brukertesting både med elever og lærere, har vi nå gjort en heftig oppgradering som gjør alt det flotte innholdet vårt er enda mer tilgjengelig for alle som skal bruke Alfabetplaneten. I tillegg har vi lagt til masse nytt innhold.

På lærersidene finner du en tydelig struktur som følger elevenes naturlige lese- og skriveutvikling, i tillegg til at vi har løftet fram alle de flotte aktivitetene, sangene, rimene og reglene. Denne skattekista av ressurser for begynneropplæringen er bakt inn i en engasjerende verden der elevene kan bli kjent med, lytte til og leve seg inn i alt som skjer på Alfabetplaneten. Mange kommuner og skoler har allerede kjøpt Alfabetplaneten. Du finner den når du logger inn på creaza.com/f.

Har du ikke tilgang, men lyst til å prøve, kan du få tilgang ved å fylle inn skjemaet på www.alfabetplaneten.no.

Alle er også hjertelig velkomne til et introduksjonswebinar om Alfabetplaneten torsdag 7. september klokka 14.30.

Dersom du selv ikke jobber med begynneropplæringen, men synes dette høres skikkelig bra ut, så kan du printe ut denne teksten, pakk inn utskriften i ditt fineste gavepapir og gi gaven til en barneskolelærer du bryr deg om. Eventuelt videreformidle det på annet vis. Ikke bare gleder du en barneskolelærer, men kanskje et helt trinn av lærelystne småskoleelever!

Vi ønsker dere gode skoledager, alle sammen!

Vennlig hilsen,

Creaza-teamet

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Innhold, Kreativitet, Sosial kompetanse, motivasjon, mestring, skaperglede, alfabetplaneten, lese, skrive

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!