Nyhet! Alfabetplaneten er lansert

abp_aida

Noen ganger skjer det store ting som er så bra at man bare ikke kan holde det inne, men må dele det med hele verden. Slik er det litt med denne nyheten. Etter å ha ruget lenge på dette gullegget, har klekkingen endelig startet.

Omsider er ventingen over og vi kan stolt fortelle at Alfabetplaneten nå er lansert! Alfabetplaneten er et av de største prosjektene vi har gjennomført i Creaza. På Alfabetplaneten kan lærere og elever jobbe med lese- og skriveopplæringen på en sosial og kreativ måte. Nye innfallsvinkler til å lære, leke og forstå språket som kan gi enda flere elever økt motivasjon og mestring i sin lese- og skriveutvikling.

På denne unike planeten (som ligner en hel del på vår egen planet) bor det alle slags mennesker og mange ulike skapninger. Alfabetmesteren holder i tømmene og styrer planeten med en trygg og stø hånd. Hun får hjelp av sine gode venner, bokfuglene Alfa, Bravo, Charlie og Delta.

Gjennom fortellinger, sanger, oppgaver og aktiviteter kan elevene bli kjent med alle som bor på Alfabetplaneten. 

Alfabetplaneten-kart

Vi har laget sanger, rim og gøyale regler, mange aktiviteter hvor elevene er ment å være fysisk aktive, og hundrevis av oppgaver hvor elevene kan jobbe teknisk med lesing og skriving, bygge ordforråd, utvikle leseforståelse og sosial kompetanse.

(Sangen nedenfor bør spilles med høyt volum)

 

Det er nå det skjer, dere! Gullegget klekker.

Vil du få det med deg?
Les mer på www.alfabetplaneten.no og registrer deg/skolen din for en gratis prøvetilgang.

Vi ønsker dere gode dager!

Hilsen fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Kreativitet, Læring, Sosial kompetanse, Samarbeid, motivasjon, mestring, skaperglede, alfabetplaneten, bokstaver, lesing, skriving, lese, skrive, lek

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!