Kropp, Dyr og Halloween

halloween

Vi har den store gleden av å informere om at det blir Halloween-konkurranse i år også! Vi gjentar den store suksessen fra 2020.

Akkurat nå lager vi rykende ferske elementer for å fylle på eksisterende Halloween-univers i Cartoonist og snart går årets konkurranse live! I fjor fikk vi inn mange tusen bidrag, noe som var helt fantastisk! Vi gleder oss enormt til å se årets bidrag! Det er bare å sette av tid i kalenderen til dette i oktober allerede nå. Gjeve premier venter til vinnerbidragene. Mer informasjon og invitasjon til konkurransen kommer veldig snart.

I mellomtiden kan dere se ett av vinnerbidragene fra i fjor som ble laget av Johan som gikk i 7. klasse på Sunde skole i Stavanger. Her finner dere “The Pumpkin King”. Vinnerne fikk også et innslag på Supernytt. Det kan dere se her.

Menneskekroppen

kropp

I tillegg til nytt innhold knyttet til Halloween, har vi også sluppet et flott univers som heter “Kroppen”. Dette har fokus på kroppsdeler, organer og puberteten. Universet er laget for å imøtekomme mål i naturfag, men kan brukes i en rekke fag, som språkfag, kroppsøving, samfunnsfag og mange flere.

Universet “Naturfag” har også fått mer påfyll. Nå har vi laget en egen bolk med fokus på strøm og elektrisitet. Her kan elever og lærere modellere og koble batterier, brytere og lamper med mer. 

(Nesten) alle verdens dyr

dyr

Det finnes mange dyr i verden. Selv om vi ikke har fått med alle, finner dere nå hundrevis av dyr i det splitter nye universet "Dyr". Her er det flotte dyr, bakgrunner og rekvisitter fra alle verdensdeler som gir store muligheter for kreativ historiefortelling for elever i mange fag.

Læremidlene oppdateres også løpende med masse nytt innhold, oppgaver, kreative tekster, filmer og presentasjoner og snart, veldig snart, lanserer vi Creaza KRLE for 5-10. trinn! Om du ikke har meldt din interesse allerede, kan du gjøre det ved å fylle ut dette skjemaet: web.creaza.com/prove

Vi ønsker alle gode høstdager og god høstferie!

Hilsen

Creaza-teamet

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Blog, Ungdomsskolen, Verktøy, Aktuelt, Oppgavebank, Digital storytelling, digital historiefortelling, Klasserommet, KRLE, Læring, Digital kompetanse, Tema, Begrepskart, presentasjoner, animasjon, Moro, Halloween, Premie, nytt innhold, dinosaur, naturfag, 5-10, blodsystemet, dyr, menneske, kroppen, pubertet, verdensdeler, elektrisitet, verktøykasse

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!