Hektisk vinter og vår i Creaza!

winner.pngDet var en fantastisk uke i januar på verdens største messe for utdanning og teknologi, BETT, hvor Creaza som første norske EdTech-selskap vant en prestisjetung pris under Bett Awards.

Juryen i Bett Awards består av 37 jurymedlemmer, med svært bred erfaring og kompetanse innen utdanning og teknologi. Juryformannen Patrick Hayes uttalte at Creaza er et innovativt produkt som gir elever og lærere en fleksibel løsning med store kreative muligheter. Han trakk frem Creaza sine muligheter for kombinasjon med bruk av eget innhold og profesjonelt innhold i læremiddelet, og de store mulighetene for å bruke Creaza i en rekke fag for økt inkludering og individuell mestring og læring.

Men det skjer mye denne vinteren. Vi utvikler mye og vi deltar på mange ulike events og møtepunkt i både Norge og andre land.

klippe-video.jpg

Nye muligheter i Cartoonist

Etter påske lanserer vi mulighet for å redigere video i Cartoonist for alle våre brukere. Dette for å styrke akkurat de mulighetene som ble løftet frem av juryformannen i Bett Awards. Da vil elever og lærere kunne bruke egne filmklipp, egne bilder og lyder i kombinasjon med alt innholdet med filmklipp, lydspor og Cartoonist-innhold i Creaza! Dette gir enda større kreative muligheter for å løse noen av de spennende oppgavene som finnes i Creaza. 

Allerede nå er det mulig å eksportere sin Cartoonist-produksjon som film og laste denne ned, både på iPad, Chromebook, PC og Mac. På iPaden kan du nå laste ned filmen din og dele i den plattformen man bruker på skolen.

Du finner mye hjelp og veiledning til bruk av Cartoonist her.

Det kommer mer om nyheter og muligheter i Cartoonist i et nytt blogginnlegg i løpet av kort tid!

creativity.png

Du kan møte oss mange ulike steder utover vinteren og våren. Vi er blant annet på stedene nedenfor....

Stavanger:

Kommende uke, den 21. og 22. februar, arrangerer Creaza sammen med Oslo EdTech Cluster og 3 andre norske EdTech selskaper et gratis EdTech-treff i Stavanger. Det er mange påmeldte, men fortsatt noen ledige plasser. Les mer og meld deg på her

Sandefjord, Trondheim og Bergen:

Creaza er også med på den tredelte konferansen "Læring på digitale flater". Etter konferanser med mange deltakere i Sandefjord og Trondheim, er siste etappe i Bergen, den 8. og 9. mars. Les mer og meld deg på her.

SETT i Stockholm

En uke etter påske, i april, arrangeres Nordens største EdTech-event i Stockholm. SETT trekker rundt 10 000 besøkende og Creaza er på plass. Du finner oss på stand nummer H:36, hvor vi står ved siden av vårt søsterselskap Inspera. SETT er en stor konferanse, med et omfattende og spennende program for lærere og ledere.

NKUL i Trondheim

Den 7. mai starter NKUL i Trondheim. 1300 engasjerte lærere og ledere møtes til spennende foredrag og events over 3 dager. Creaza er på plass og vi gleder oss til å presentere en rekke nyheter i produktet på NKUL ;-)

Dersom du eller dere er interessert i mer informasjon fra Creaza, eller ønsker kurs/workshops er det bare å kontakte oss på mail, post@creaza.com eller på telefon + 47 47 77 88 00.

Vi gleder oss til en spennende vår og mange nye muligheter for økt læring!

Hilsen 

Creaza - teamet!

Creaza

Emner: Trondheim, Stockholm, BETT Awards, Video, iPad, Cartoonist, Creaza, BETT, NKUL, SETT, Innhold, Creativity, BettAwards, Digital kompetanse, mp4, personalised learning

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!