Creaza finalist i Bett Awards 2018

bett-awards-blog-post_01.jpg

Creaza er veldig stolte og glade over å ha blitt “shortlisted” og finalist i The Bett Awards 2018 i kategorien “International Digital Educational Resource”!

Alle finalister finnes på denne siden

Den profesjonelle og bredt sammensatte juryen i Bett Awards ser på både pedagogiske, akademiske og tekniske aspekt i de ulike produktene. Dette er det 20. året Bett Awards arrangeres. 

Bett er en av verdens største messer med fokus på utdanning, skole og IKT. Her møtes nær 35 000 lærere, ledere og andre som jobber i og med skole fra hele verden, og 850 selskap deltar på messen.

Tidligere i år lanserte Creaza en stor produktoppgradering med en splitter ny Cartoonist. Med Cartoonist kan elever og lærere lage flotte digitale fortellinger, tegneserier og flermediale historier. Og det er veldig enkelt! I Cartoonist finnes det 25 ulike innholdsunivers, og du møter hundrevis av bakgrunner, karakterer og rekvisitter som du kan bruke i din historie. Innholdet i Cartoonist kan kombineres med egne bilder og lydfiler.

I nye Cartoonist har vi gjort det enda enklere å lage digitale fortellinger og tegneserier. Hele musikk- og lydbiblioteket som finnes i Creaza er nå integrert i Cartoonist, slik at man kan legge inn bakgrunnsmusikk på sine fortellinger.

Vi har forenklet navigasjon og menyer og begrenset antall klikk. Dette gjør elevarbeidet enda enklere og bruk i klasserommet mer inkluderende.

Sammen med gode oppgaver koblet mot læreplan og mulighet for lærer å jobbe formativt med elevene, gir Creaza store muligheter for kreativt og inkluderende læringsarbeid.

Vi gleder oss til Bett 2018, hvor vi har med oss veldig store produktnyheter og håper å treffe mange lærere, brukere og venner der!

Men før det sees vi på SETT 2017 på Lillestrøm  

Hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: EdTech, BETT Awards, Shortlisted, Mindomo, Cartoonist, Creaza, Finalist, BETT, Exercises, Content, International

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!