Ny Cartoonist er lansert

Cartoonist

Creaza har nå lansert en splitter ny versjon av Cartoonist. Med Cartoonist kan elever og lærere lage flotte digitale fortellinger, tegneserier og flermediale historier, og det er veldig enkelt! I Cartoonist finnes det 25 ulike univers og du møter tusenvis av bakgrunner, karakterer og rekvisitter som du kan bruke i din historie.

nyec.png

Les mer om de ulike universene her:
http://web.creaza.com/no/product/cartoonist.

Alt som finnes i Cartoonist kan kombineres med egne bilder og lydfiler.

Nye Cartoonist er tilgjengelig for alle skoler, elever og lærere i Norge som har Feide. Man logger seg enkelt på her - www.creaza.com/f 

Ny Cartoonist

Cartoonist-3.jpg

16:9 - hva betyr det? 

Vi er i 2017 og i nye Cartoonist er det bredformat 16:9 som gjelder. Alle tegneserier og historier lages i størrelsesforhold 16:9.

Nå er Cartoonist kommet i helt ny drakt. Denne versjonen er laget i html og krever ingen plugins. Nye Cartoonist krever en oppdatert og moderne nettleser og vi anbefaler Google Chrome. Majoriteten av elever og lærere som bruker Creaza og Cartoonist bruker Google Chrome. Nye Cartoonist fungerer svært bra på Chromebooks, PC og Mac. Etterhvert kommet også nye Cartoonist på iPad.

Introduksjonsfilm:

I nye Cartoonist har vi gjort det enda enklere å lage digitale fortellinger og tegneserier. Hele musikk- og lydbiblioteket som finnes i Creaza er integrert i Cartoonist slik at man kan legge inn bakgrunnsmusikk på sine fortellinger. Lydinnspilling gjøres enkelt ved et museklikk og tekstfunksjonen er forenklet massivt. Det er bare å skrive tekst og så vil snakkebobler og tankebobler tilpasse seg ditt innhold. Dersom man ønsker å gjøre teksten større eller mindre er det enkelt å justere størrelsen på snakkeboblen ved å dra og slippe i hjørnet på ruta. Vi har lagt til mange nye og kule skrifttyper som egner seg godt for tegneserier og digitale fortellinger.

Vi har forenklet navigasjon og menyer og begrenset antall klikk. Dette gjør elevproduksjonen enda enklere og bruk i klasserommet mer inkluderende.

Ny Cartoonist gir enda bedre muligheter for å gjøre eleven aktiv som produsent i egen læringsprosess. Cartoonist motiverer og engasjerer elevene til å fortelle spennende og gode historier knyttet til oppgaver i ulike fag.

Vi ønsker gjerne feedback. Dersom du opplever problemer eller lurer på noe, ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail: support@creaza.com 

Hilsen

Team Creaza

 

Creaza

Emner: Comic strip, Cartoonist, Creaza, Kreativitet, Digital storytelling, Inkludering, Tegneserie, Film

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!