Bli med i Creaza sin julekonkurranse

juleblogg-1

I fjor lagde vi en adventskalender hvor elevene kunne trene på digitale ferdigheter, bli kjent med Cartoonist som verktøy og delta i trekningen av en hyggelig happening for klassen. Konseptet “julekonkurranse” ble en kjempesuksess! Mange elever over hele landet deltok og vi trakk flere heldige vinnere gjennom desember! Det er derfor med stor glede og entusiasme at vi kan fortelle at det blir julekonkurranse i år igjen! Måten vi gjennomfører på i år blir litt annerledes, så les videre om du er nysgjerrig på å delta.

Juleevangeliet i Bibelen er en tekst som har inspirert mange og som står igjen som en av de sentrale fortellingene i norsk kulturarv. Vi finner igjen referanser til denne teksten i kunstuttrykk fra ulike epoker, i populærkulturen, og i pynten som pakkes frem i mange hjem i disse tider. 

I årets julekonkurranse ønsker vi å se elevenes egne gjenfortellinger av juleevangeliet. Vi har i denne anledning pusset opp og fornyet temaet som heter Juleevangeliet i Cartoonist, så her ligger alt til rette for at elevene kan skape flotte produkter med tegnede elementer, tekst, lyd og musikk. Premien er en klassefest til hele klassen til den som blir plukket ut til å være vinneren.

Her kan du lese mer om konkurransen og hvordan du kan melde klassen din på.

NB! Vinnere av Halloween-konkurranse blir kontaktet nå og annonseres her på torsdag!

Vi ønsker dere gode dager!

Varm hilsen fra

Creaza-teamet

Creaza

Emner: EdTech, Creaza, digital historiefortelling, Klasserommet, KRLE, Læring, jul, konkurranse, digitale ferdigheter, undervisning, mestring, skole, Fagfornyelsen, Dybdelæring, Lærer, skaperglede, vinnere, klassefest, historiefortelling, utforskertrang, tilpassetopplæring, aktivlæring, fagfornyelsenipraksis, undervisningstips, kreativitetiskolen, advent

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!