Meny til venstre

Notater

1. Velg font
  2. Velg fontstørrelse
  3. Velg mellom fet, kursiv, understreket og gjennomstreket tekst
  4. Velg tekstens farge
  5. Venstrejuster, midtstill og høyrejuster
  6. Fjern notat
Mindomo left tollbar notes

Legg til lenker

Du har flere alternativer å velge mellom når det kommer til lenker:

1. Sett inn URL: Sett inn lenke til nettside.
  2. Opplastede filer: Sett inn et dokument fra din datamaskin.
  3. Emne: Sett inn lenke til et annet emne i tankekartet.
  4. Tankekart: Sett inn lenke til eksisterende tankekart.

Etter du har lagt til en lenke i feltet, trykker du på Enter for å legge den til tankekartet. For å fjerne en lenke trykker du på krysset til høyre for lenken.

Mindomo left tollbar hyperlink

Hyperlenker og vedlegg

Det er flere måter å legge til hyperlenker og vedlegg på:

1. Dra og slipp: Finn en fil og dra og slipp den inni Hyperlenke og vedlegg-boksen.
  2. Bla gjennom: Last opp fil fra din datamaskin.
  3. Legg til opplastet: Sett inn filer du allerede har lastet opp i Mindomo.
Mindomo left tollbar attachments

Legg til multimedia

Det er flere måter å legge til multimedia på:

1. Dra og slipp: Finn filen før du drar og slipper den inni Multimedia-boksen.
  2. Bla gjennom: Last opp fil fra din datamaskin.
  3. Sett inn opplastet: Legg til filer du allerede har lastet opp i Mindomo.
  • Mindomo-ikonet: Her finner du Mindomos eget bildebibliotek.
  • Søke-ikonet: Her kan du søke etter og legge til bilder fra nettet.
  • YouTube: Her kan du søke etter og legge til videoer.
  • Creaza-ikonet: Her finner du filer du har lastet opp i Creaza.

Etter å ha søkt etter og funnet relevante bilder eller videoer, kan du enten dobbeltklikke for å legge dem i den emneboksen som er valgt, eller du kan dra og slippe dem der du ønsker.

Mindomo left tollbar multimedia

Ikoner

Du kan bruke Mindomos ikoner som visuelle hjelpemidler i dine tankekart. Ved å trykke på Fjern-knappen vil alle alle ikonene som er lagt til denne emneboksen slettes.

Mindomo left tollbar icons

Oppgaveinformasjon

1. Prioritet: Angi viktighetsgrad for oppgaven.
  2. Fullføring: Angi hvor stor andel av oppgaven som er fullført.
  3. Tidsrom: Angi når oppgaven skal påbegynnes og avsluttes.
  4. Varighet: Angi hvor lang tid oppgaven vil ta.
  5. Tildelt tilSkriv inn navnet på den du ønsker å tildele oppgaven til.
  6. Autokalkuler: Hjelper deg legge sammen antall minutter/timer/dager/uker/måneder.
  7. Innstillinger: Lar deg endre avanserte innstillinger på dine oppgaver.
  8. Fjern alt: Sletter alle oppgaver fra det valgte emnet.
Mindomo left tollbar task info

Kommentarer

Denne funksjonaliteten gir deg og de du samarbeider med mulighet til å diskutere spesifikke emnebokser. Man kan også gi tilbakemelding ved å trykke på Liker eller Misliker.

Mindomo left tollbar comments