Masterunivers i Cartoonist og MovieEditor!

Som du kanskje har sett, har det nylig blitt gjort visse endringer i Creazas toppmeny. "Hjem"-knappen har blitt erstattet av to nye knapper, nemlig "Oppgaver" og "Verktøy". Under førstnevnte finner man hundrevis av ferdiglagde oppgaver, mens sistnevnte kun inneholder rendyrkete verktøy.

Mindomo og AudioEditor fungerer slik de alltid har gjort, men både Cartoonist og MovieEditor inneholder spennende nye muligheter. Hvis man åpner Cartoonist under Verktøy, vil man nå få tilgang til alle universene. Det vil si at at elever og lærere kan velge mellom, og benytte seg av, absolutt alle bakgrunner, karakter og rekvisitter i én og samme tegneserie.Sommer 2016

Sommeren 2016 er her og mange har nå fått en etterlengtet sommerferie. I de nordiske landene har skolene tatt ferie, mens skoler i f.eks Nederland, England og USA fortsetter litt ut i juli før de starter sin ferie. Elever i Lunner kommune har laget en herlig film i Creaza om "Den forlatte skolen". Filmklippene kommer fra en kaldere årstid, men denne sommeren satser vi på strålende vær og varme overalt.Videoredigering gjort smart


Når elever/studenter lager filmer på skolen, har de en tendens til å bli litt langsomme og kunne blitt mye mer interessante å se på bare ved å følge noen enkle steg. 

I stedet for å filme hele filmen i en takning og nesten uten planlegging, vil man se at ved å følge disse enkle stegene vil både planlegging, filming og redigering bli gøy. I tillegg vil det ferdige produktet bli så mye bedre å se på.