Masterunivers i Cartoonist og MovieEditor!

Som du kanskje har sett, har det nylig blitt gjort visse endringer i Creazas toppmeny. "Hjem"-knappen har blitt erstattet av to nye knapper, nemlig "Oppgaver" og "Verktøy". Under førstnevnte finner man hundrevis av ferdiglagde oppgaver, mens sistnevnte kun inneholder rendyrkete verktøy.

combined_content.jpg

Mindomo og AudioEditor fungerer slik de alltid har gjort, men både Cartoonist og MovieEditor inneholder spennende nye muligheter. Hvis man åpner Cartoonist under Verktøy, vil man nå få tilgang til alle universene. Det vil si at at elever og lærere kan velge mellom, og benytte seg av, absolutt alle bakgrunner, karakter og rekvisitter i én og samme tegneserie.

Det samme er tilfellet med MovieEditor. Når man åpner MovieEditor under Verktøy, er alle universene nå innebygget. Det innebærer at man kan benytte seg av alle filmklipp fra alle universene i én og samme film.

Se filmen nedenfor for en gjennomgang:

 

 

Sammen med dyktige lærere på ungdomstrinnet har vi laget mer enn 70 nye oppgaver i Samfunnsfag. I Creaza finner du nå spennende oppgaver knyttet til alle kompetansemål i Samfunnsfag for hele ungdomstrinnet.

Som lærer kan du enkelt finne oppgaver og tildele disse til klassen/gruppen din.

Vi gleder oss til å se kreativiteten og læringsgleden blomstre ;-)

Hilsen Creaza-teamet!

Følg Creaza i sosiale medier for oppdateringer og info, og ta kontakt om det er noe du lurer på!

Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

Youtube

Creaza

Emner: Cartoonist, MovieEditor, Verktøy, Remiks

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!