Stor nyhet i Creaza

klipper.jpg

Om noen dager lanserer vi en stor nyhet i Creaza. Vi har lenge jobbet for å gi elever og lærere mulighet til å lage digitale historier og redigere levende film i Cartoonist. 

Tidlig i april vil den nye muligheten være på plass i Creaza Cartoonist. Da vil man kunne redigere film i Cartoonist og filmredigering har aldri vært enklere. 

Legger-tekst.jpg

Vi legger inn en rekke filmklipp som kan brukes i fag som norsk, samfunnsfag, naturfag, språkfag, geografi m.m. Sammen med alle lydklippene og alt det grafiske innholdet i Cartoonist vil dette gi helt nye muligheter for økt produksjon og aktive elever. Det er mulig å mikse alt innhold i Creaza med eget innhold, som film, lyd og bilde.

Det ferdige produktet eksporteres ut i HD i en mp4-fil som kan spilles av på alle dingser og lastes ned eller deles til alle plattformer.

All utvikling i Cartoonist er basert på HTML og vi jobber for at de nye mulighetene skal fungere enkelt på både iPad, Chromebook, PC og Mac.

kombiner-video-grafikk.jpg

Dette er en stor lansering, men det er samtidig første versjon av muligheten for å redigere video. Utover våren og sommeren vil løsningen videreutvikles og nye funksjoner og muligheter legges til. 

Vi håper alle får en riktig fin påske og vi gleder oss til at alle elever og lærere vil få helt nye muligheter i Creaza Cartoonist om få dager...

Hilsen 

Team Creaza

 

Creaza

Emner: Digital skills, BETT Awards, Video, Cartoonist, Creaza, Digital learning resource of the year, Kreativitet, Creativity, Movieediting, Digital storytelling, digital historiefortelling, Samarbeid, mp4, personalised learning

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!