Presidentvalg i USA og Covid-19

blogg_16_09

I Creaza etterstreber vi å være relevante samt gi elever gode muligheter til å bruke sin kreativitet. Det innebærer at vi forsøker å oppdatere innhold i Creaza i sammenheng med viktige saker i Norge og verden.

I Creaza leverer vi nå 3 ulike produkter. Som grunnmur for aktive, produserende og kreative elever har vi Creaza Premium. Nå er Creaza Premium oppdatert med mange hundre nye oppgaver koblet til ulike fag i den nye læreplanen. Disse kan lærere enkelt tildele til elever for så å følge elevenes arbeidsprosess og gi formativ feedback. 

Elevene løser oppgavene med innhold og verktøy i Creaza. Nå er både Joe Biden, Kamala Harris og Mike Pence på plass i universet "Internasjonal politikk". Donald Trump er selvfølgelig der allerede, i tillegg til Vladimir Putin, dersom noen elever tenker at han har noe med valget i USA å gjøre?

 

Creaza samfunn 8-10 og VGS er vårt komplette læremiddel i samfunnsfag på ungdomstrinnet og samfunnskunnskap på VGS. Dette læremiddelet er også i kontinuerlig utvikling. Nå er hele Creaza samfunn 8-10 og VGS koblet opp mot kompetansemål gjennom GREP. Nye temaer som elever og lærere kan jobbe med er "Presidentvalget i USA" og "Covid-19". Disse temaene er svært relevante for elever også i norsk skole og påvirker både globalt, nasjonalt og lokalt. 

 

 

Filmen over viser et eksempel med "Verdenshistoriske øyeblikk". I Creaza samfunn utvikler vi nå også visualiserte fagtekster med tale, etter innspill fra kunder. Mange ønsker å kunne se, lytte og lese fagstoff før man går i dybden i temaet gjennom temakart. Vi har også laget et komplett og spennende læremiddel i samfunnsfag for 1. - 4. trinn. Også dette læremiddelet har fått en svært god respons fra lærere over hele Norge, noe vi er veldig glade for. Her finnes innhold som man kan bruke felles i klasserommet, samt innhold som elevene kan jobbe med individuelt eller i grupper. Creaza samfunn 1-4 skiller seg fra mange andre læremidler gjennom variasjonen som finnes. Det er for eksempel viktig at man jobber sammen med elevene om "Hvem som bestemmer".

 

Mange skoler, kommuner og fylker har kjøpt de ulike læremidlene vi har i Creaza dette året og vi gleder oss til å følge dere tett opp, samt videreutvikle læremidlene slik at de fungerer best mulig for elever og lærere.

Hilsen 

Team Creaza

Creaza

Emner: EdTech, Mindomo, Cartoonist, Blog, Ungdomstrinnet, Kompetansemål, Kreativitet, Samfunnsfag, Ungdomsskolen, Verktøy, Læreplan, digital historiefortelling, tegneserier, Nyheter, Klasserommet, Læring, Digital kompetanse, Samarbeid, Tema, Begrepskart, Temakart, psykisk helse, digitale læremidler, skole, Fagfornyelsen, samfunnskunnskap, Dybdelæring, Læremidler, Covid 19

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!