Hverdagsmagi

2021

Vi skriver 20. dag jul på kalenderen og rydder vekk siste smuler av en rar, annerledes, men forhåpentligvis fin jul. Hverdagen er her, selv om den er alt annet enn hverdagslig.

Det var kanskje ingen drøm å starte med 14 dager på rødt nivå nå. Men ute på skolene fortsetter ledere, lærere og elever å brette opp ermene og går på med krum rygg igjen. Med dette holder skolene hverdagen gående for svært mange barn og unge over det ganske land. Dette bidrar til at hverdagen for mange barn føles så normal som mulig. 

Tenk at elever på 1. trinn så langt aldri gått på skole uten at det har vært corona, fargerike nivå og antibac i hvert hjørne. Det hele startet for elever på norsk skole i mars 2020. Allerede da ble det laget mange interessante produkter om hjemmeskole.

Elever og lærere har aldri før laget flere kreative produkter i Creaza enn i 2020 😉

Vi løfter frem denne herlige podkasten laget av en elev i Holmestrand og hans mor da Corona kom til Skole-Norge.

 

 

I alt smittevern og stress på skolene jobber vi for å gjøre mulighetene i Creaza relevante, kreative og spennende. Vi har oppdatert oppgavebanken mye gjennom jul og nå på nyåret. Dere finner dere hundrevis av oppgaver klare til bruk. Man kan søke på nøkkelord, lete på fagområder og aldersgrupper. Her finnes klassiske oppgaver og rykende ferske oppgaver som er aktuelle og oppdaterte.

17. januar har kongen vår regjert i landet i 30 år - dette fortjener litt oppmerksomhet. 18. januar er det Martin Luther King Day - kanskje mer aktuelt nå enn noensinne før?

Og hva med alt øvrig som skjer i USA om dagen? Vi har oppgaver om valget, innsettingen av Biden som president og om stormingen av kongressbygningen i Washington DC. Det vil også komme oppgaver om FNs dag for utdanning 24. januar og Den internasjonale dagen til minne om Holocaust 27. januar. Vi håper dette og mer til kan lette hverdagen og gjøre det enklere både å være elev og lærer i disse dager.

2020 lærte oss å være takknemlige for de små gledene og legge storskalaønskene på ventehylla. Men det er lov å drømme litt likevel. Og det er viktig å glede seg til fine ting som kommer. Derfor er det litt stas å røpe at det kommer masse nytt og spennende i Creaza framover. Akkurat nå skapes det hundrevis av nye bakgrunner, karakterer og rekvisitter som vi gleder oss til å presentere for dere utover 2021.

Hverdagsmagi.

Hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: Audio Editor, Mindomo, Cartoonist, Creaza, Kreativitet, Oppgaver, Oppgavebank, USA, Valg, podcast, Corona, nytt innhold, Kongressen, Hverdagsmagi, 2021

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!