Nytt innhold og fortellinger til Halloween

halloween_bg

Vi er godt inne i oktober, og tradisjonen tro er mange i gang med Halloween-fortellinger i Creaza. Hundrevis av lærere har allerede meldt på klassene sine, og det ramler inn masse koselige tilbakemeldinger fra lærere og elever som har gledet seg til dette helt siden i fjor. Det er stas!

Nytt av året er samarbeidet vårt med Gyldendal Skolestudio. De har samlet masse flott innhold til konsum og inspirasjon. Her finnes gode tips til hvordan elevene med enkle grep kan skape flotte og spennende fortellinger i Cartoonist. Logg inn med feide og sett i gang! Husk å melde på klassen din her

I anledning årets fortellinger har vi lagt til masse nytt innhold. I lydmenyen inne i Cartoonist, er det lagt til mange nye lydeffekter, samt ny og spennende musikk. Vår utrolig dyktige art director, Ketil, har i tillegg designet nye bakgrunner, karakterer og rekvisitter knyttet til årets tre valgfrie titler: "Lekene blir levende", "Under trappa" og "Veien hjem".

Vi har også fått lagt til nye muligheter med animasjon. Ta en titt på denne filmsnutten og del gjerne med elevene.

Vi håper det blir spennende, kreative og skapende dager fram mot Halloween 31. oktober. Vi gleder oss enormt til å se hva elevene deres finner på!

Husk å registrere dere, dersom dere ønsker å sende inn bidrag og få Gyldendal og Creazas jury til å se på det dere har laget. De beste fortellingene kan vinne en fest til klassen med pizza, brus og is.

Dere finner påmeldingsskjema og alt dere trenger til Halloween-fortellingene på startsiden når dere logger inn med feide på Creazas nettsider:

 

Vi ønsker dere kreative dager fram mot deadline for innsending: 31. oktober kl. 23.59.

Forventningsfull hilsen fra

Creaza-teamet

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Kreativitet, digital historiefortelling, Læring, språk, engelsk, animasjon, Dybdelæring, aktive elever, Halloween, Forteller, Skummel, Skurker, etikk, lek, spennende, forståelse, begreper, mangfold, Gyldendal, Skolestudio, Gresskar

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!