Gratulerer med skolestart

Nytt skoleår
(en del av oss i Creaza gjengen)

Vi gratulerer med så mye: 17. mai, bryllup, bursdager, ny jobb, gode eksamensresultater… Det skulle bare mangle om ikke vi kunne gratulere med skolestart! Det er jo en kjempebegivenhet!

For å gi deg en så god start som mulig tenkte vi å oppdatere deg på nyheter i Creaza.

Nye oppdateringer

- nytt innhold i Cartoonist
- nytt innhold i læremidler
- samarbeidsprosjekt med Plan Norge
- Alfabetplaneten

Vi har lagt til mye spennende innhold i Cartoonist. Under “Samfunn” har vi siden sist lagt til På kjøkkenet, Hverdagsliv og Jødisk kultur. Under “Natur” har vi lagt til Vær og klima og Geologi, og under “Fiksjon” finner du Troll og Plan. Mye mer kommer utover høsten, så her er det bare å glede seg!

Vi har lagt til masse nytt innhold i de ulike fagspesifikke læremidlene Creaza tilbyr. Logg deg inn og sjekk de ulike læremidlene for å se alt det som er nytt. Vi har også endret litt på design og struktur på hvert tema og freshet opp sidene. Vi har laget enda tydeligere struktur, og hvert tema har en kjapp introduksjon som gir både deg og elevene dine raskt overblikk.

Nå tilbyr Creaza læremidler i

Creaza samfunn 1-4, 5-7 og 8-10
Creaza samfunn VGS
Creaza naturfag 5-7 og 8-10
Creaza engelsk 5-7 og 8-10
Creaza KRLE 5-7 og 8-10

Er du nysgjerrig på læremidlene og ønsker å prøve ut? Fyll inn skjema og så får skolen tilgang.

 

Samarbeid med Plan International Norge

 

Altså, dette samarbeidet har bare fått et helt fantastisk resultat, og vi våger påstå at dette er mer aktuelt enn noen gang! Sammen med 14 av landets største forfattere har Plan International Norge og Papermoon Publishing gitt ut eventyrboka “Ut på eventyr”, vakkert illustrert av Victoria H. Hamre og lest inn på lydbok av Jakob Oftebro.

Boka er en samling av gamle folkeeventyr som er snudd og vridd på for å reflektere den verden vi lever i, og den verden vi ønsker oss. I Creaza har fire av eventyrene fått et eget tema hvor elevene kan skape egne varianter av tradisjonelle og nye eventyr. Gjennom oppgaver og aktiviteter kan elevene utforske og lære mer om jenters rettigheter, og reflektere over og drøfte temaer knyttet til likestilling og mangfold. Les gjerne mer om samarbeidet her.

Alfabetplaneten

Dette er Creazas nyeste læringsressurs. Vi har virkelig gått “all in” med Alfabetplaneten. Sammen med elevene skapes en unik verden hvor man kan leke seg, utforske språket og bli kjent med alle som bor på denne litt merkelige, men veldig sjarmerende planeten. Bli med på leken, om du vil!

Vil du ellers få med deg det siste av Creaza må du gjerne følge oss i sosiale medier! Vi finnes på Facebook i gruppene Creaza og Creaza undervisningstips, på instagram, twitter og LinkedIn.

Vi ønsker deg veldig lykke til med skolestart og håper det blir den beste skolestarten noensinne!

Varm hilsen fra Creaza-gjengen

Creaza

Emner: Kreativitet, Læring, digitale læremidler, mestring, nytt skoleår, Dybdelæring, Creaza samfunn, Læremidler, nytt innhold, Creaza engelsk, Creaza krle, Creaza naturfag, Core, Skolestart

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!