God jul og godt nytt år fra alle oss i Creaza

Skjermbilde 2023-12-19 kl. 10.22.33

I fjorårets julekort lovet vi at vi i Creaza skulle fortsette å fylle dagene til elevene med masse spennende, kreativt og engasjerende innhold. Gjennom året har vi krydret, oppgradert og forbedret eksisterende innhold samtidig som vi har skapt masse nytt!

Årstider

Cartoonist har fått flere nye tema gjennom året: Planter, Demokrati, Fantasy, Science Fiction, Kjæledyr og De første sivilisasjoner! Med Alfabetplaneten har vi også skapt 30 nye tema - ett overordnet tema og 29 bokstavtema. Alt dette nye innholdet har vi laget parallelt som vi har fylt på nytt innhold i mange eksisterende tema.

Nye kjæledyr i Creaza

Læremidlene har det også skjedd mye med gjennom året. Vi har lagt til nye temakart, tematekster og oppgaver flere steder. I læremidlene våre for de eldste har vi særlig lyst til å trekke fram samarbeidet vårt med Fortellingen om meg og Skolenes landsforbund. Sammen har vi laget et undervisningsopplegg om overgrep og vold som vi håper kan utgjøre en forskjell for mange i norsk skole.

Morgenhilsen i Alfabetplaneten

 

Noe av det største vi har laget i år er Creaza ukrainsk og Creaza Alfabetplaneten. Disse splitter nye læremidlene har fått en vanvittig god mottakelse i norsk skole! Hvis du også vil prøve, er du hjertelig velkommen! 

To “höjdare” i år var selvsagt Halloween-konkurransen vår i oktober og julekonkurransen i desember. Vi gleder oss til å se alle gjenfortellingene av Juleevangeliet som har kommet inn! Vinner blir annonsert over nyttår, så følg med. Se heller ikke bort fra at det kommer en liten konkurranse rundt påsketider. Det er bare å glede seg!

Nå håper vi julefreden senker seg i klasserom, hjem og hjerter rundt om. Vi er håpefulle foran det nye året, og gleder oss til 2024 med dere!

 

De beste juleønsker fra alle oss i Creaza

Creaza

Emner: EdTech, Creaza, Julekalender, Creativity, Fremmedspråk, Christmas, Digital storytelling, Film, Content, Digital kompetanse, jul, Elever, julenisse, juleunivers, juletre, Fagfornyelsen, Dybdelæring, Creaza samfunn, Gøy, Ferie, Creaza engelsk, English, Creaza krle, Creaza naturfag, julemat, Effekter, God Jul

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!