Gdelelig jul og et gdot ntyt år!

creaza_juleblogg

Det er omtrent sånn det virker som det er. Litt på halv tolv, men med det viktigste på plass. Desember tikker mot jul, og jammen klarte vi å snuble oss gjennom 2021 rimelig greit også. I fjor applauderte vi alle slags skolefolk og gratulerte med tidenes mest velfortjente juleferie - det kjennes like sant og riktig å si det samme i år. For. En. Jobb. Dere. Har. Gjort! 

Det har skjedd mye i Creaza i år også. Gjennom 2021 har fått lov til å vokse. Vi har økt antall bra folk fra 9 til 16, og med det har vi fått inn enda mer spisskompetanse og faglig tyngde som skal nytes godt av i fremtiden. Noen fjær i hatten har det også blitt. I april ble vi finalist i EdTech Awards, og det var stas! Vi har blitt skrevet pent om både innenfor og utenfor Norges grenser. Kanskje fikk du også med deg at Shifter hadde en artikkel om oss i september? Her skrev de litt om den magiske reisen vi har fått ta i Creaza fra den spede starten i 2007 fram til i dag. Du kan lese artikkelen her.

Gjennom året har vi fylt på med masse kreativt og faglig innhold i Cartoonist. Det har blitt hele 18 nye tema! Og flere skal det bli. Vi har planlagt minst like mange temaer i året som kommer. I 2021 har vi også skapt to helt nye læremidler i naturfag og samfunnsfag for mellomtrinnet, og fylt på med masse nytt innhold i eksisterende læremidler. Creaza KRLE for både mellom- og ungdomstrinnet er lansert og Creaza naturfag for ungdomstrinnet lanseres våren 2022!

Takk for alt godt samarbeid gjennom året som har vært! Takk for heiarop og konstruktiv kritikk. Takk for gode møter, enten over skjermen eller på “ekte”. Vi setter så veldig pris på dere og vi savner å se dere mer! Håper inderlig på bedre tider i 2022.

En god og velfortjent juleferie ønskes fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Julekalender, jul, Tema, Univers, julenisse, juleunivers, juletre, Ferie, nytt innhold, fri, julemat, fortjent

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!