En annerledes påske

påske

Påsken står like om døren, og det blir en annerledes påske for alle i år. Creaza har derfor (på rekordtid) laget helt nytt og relevant innhold til arbeid med høytiden vi går inn i. Vi har laget to nye små univers i Cartoonist som begge handler om påsken! La elevene bruke egen kreativitet i en skapende prosess! 

Påskeevangeliet

Jesus-rir-inn-i-Jerusalem

I dette universet kan elevene jobbe med påskeevangeliet med fokus på bakgrunnen for at vi feirer denne høytiden akkurat nå. Elevene kan bruke innholdet i Påskeevangeliet i kombinasjon med alt innholdet som allerede finnes i Cartoonist og sitt eget innhold.

Påske

påske

Påsken handler også om mange tradisjoner, der påskekyllingen og påskeharen hopper inn. La elevene lage sin egen påskehistorie! Eller kanskje skrive en dagbok? Mulighetene er mange!

Oppgaver

oppgaver

Det ligger flere oppgaver om tema påske som enkelt kan tildeles elevene, slik at lærere får oversikt over elevenes arbeid underveis i prosessen. Alle oppgavene er dynamiske og kan tilpasses alle elever. 

Vi minner om Facebook - gruppen:

Creaza - undervisningstips.

Her deler lærere eksempler og ideer på bruk av Creaza i ulike fag og på ulike trinn. Her finner dere også masse instruksjonsvideoer på hvordan Creaza fungerer.

Neste uke kjører vi webinar tirsdag og torsdag klokka 14.00. Meld deg på her:

https://register.gotowebinar.com/rt/7305576773480172299

Vi ønsker dere en fin og spesiell siste uke før en spesiell påskeferie!

Team Creaza