Dra krakken bort åt skjermen så sett vi øss og ser.

toppbilde

Kjære flotte Creaza-brukere der ute!

Det nærmer seg tidenes velfortjente pause! Nå kan dere snart hvile litt på laurbærkransene som dere selv har flettet. Det har vært en helt vill høst, og dere har klart det! Dette året har ledere og lærere løftet det digitale skolenorge til nye høyder. 

For en reise det har vært! Vi i Creaza er så stolte og ydmyke over å ha fått bli med på turen.

bord03

Det har vært så spennende å høre hva dere tenker og syns om læremidlene våre! Det er så stas når dere sender tilbakemeldinger til oss og forteller hvor gøy elevene syns det er å jobbe med Creaza. Vi blir så glade og inspirerte når vi hører at dere finner nye og kreative måter å bruke løsningene våre på. Og vi blir rørt langt inn i hjertet, når vi hører at elever som ellers syns skolen er utfordrende, kan delta på sine premisser på lik linje med alle andre. Det er dette vi brenner for, og som driver oss; et genuint ønske om at skolen skal være for alle.

bord02

Det ble kanskje ikke det 2020 vi så for oss i januar, men vi har sannelig klart å gjøre det beste ut av det likevel! Takk til alle dere som har deltatt på webinarer og takk til dere vi har fått treffe helt på ekte. Vi savner å være på gulvet med dere! Særlig velkommen til alle nye brukere - vi gleder oss veldig til å vise dere alt det spennende vi har å by på!

Riktig gode hviledager ønskes dere alle og må 2021 bli et fantastisk år! Vi gleder oss til reisen videre!

Creaza-teamet

creaza jul

bord01