Dette blir et bra skoleår

shutterstock_675334717.jpg

Nå er et nytt skoleår i gang. Det blir spennende. 

For de mange elever og lærere som bruker Creaza mye i læringsarbeidet, har vi lansert en rekke nyheter og har enda flere på vei. 

Vi har nettopp lagt til nærmere 100 nye oppgaver i KRLE, religion, engelsk og samfunnsfag. Det er nye oppgaver for både grunnskole og videregående skole. Disse er laget av lærere som bruker Creaza på daglig basis i sine klasserom. Mange av oppgavene er det vi kaller "halvfabrikat". Dette gjør det enda enklere for lærere å tildele relevante oppgaver til elevene raskt. Du finner alle de nye oppgavene ved å filtrere på "Nyeste" i menyen oppe til høyre på hovedsiden.

 

 

Nå finner du mange oppgaver som egner seg godt i skolestarten øverst på oppgavesiden under "anbefalt".

ident-1.png
"Min identitet"

Skal du starte med en ny 8. klasse, tipser vi om oppgaven "Min identitet". Denne oppgaven vet vi at mange lærere starter året med. 

Hvem er de nye elevene? La de presentere seg for deg som lærer og eventuelt for hverandre om de ønsker det.

summer.png

"My summer holiday"

Hvordan har sommeren vært? Lag en tegneserie på engelsk. Hvordan har været vært? Har du spist is? Hvor har du badet? Har du lest en god bok eller sett en bra film? La elevene fortelle litt om sin sommer, på engelsk, gjennom å lage en tegneserie.

puzzle.png

"A Puzzle - Summer & Colours"

Hva kan jeg i engelsk? Dette er en oppgave som vi kaller halvfabrikat, hvor det allerede er fylt inn en rekke begreper og bilder relatert til sommeren. Elevene skal løse oppgaven som et puslespill hvor de kobler begreper og bilder.

Cartoonist er enda bedre og raskere


Før sommeren lanserte vi en helt ny versjon av Cartoonist, laget i HTML. Gjennom sommeren har vi videreutviklet nye Cartoonist, som nå er enda raskere og har flere funksjoner på plass. Nå er det enkelt å printe, eksportere til PDF og å zoome inn på bakgrunner. Dette er funksjoner som har vært veldig etterspurt av elever og lærere, og som nå er på plass.

Slik printer du:

Slik kan du bruke "Zoom" på bakgrunner

 

Hele Creaza-teamet ønsker alle elever og lærere et skikkelig bra skoleår. Dersom der er noe som helst du lurer på er det bare å ta kontakt.

Hilsen

Creaza - teamet!