Kjempene kommer...

Dinosaurer1

Sola steker, og flokken slapper av i de få skyggene som er å oppdrive ved vannhullet. En liten triceratopsunge stabber seg fram til vannhullet for å drikke. Moren følger godt med fra sidelinjen. 

Det er fort gjort for en unge å bli tråkket i hjel, men akkurat nå virker det helt trygt. De andre triceratopsene hviler, så vannkanten er lett tilgjengelig. Moren slapper av og lukker øynene for å la dem få litt hvile fra det sterke solskinnet. Den lille ungen lepjer lystig i seg av det kalde vannet. Det kjølner godt i munnen. Ungen skal til å ta en ny munnfull… men… så rart?

Det er akkurat som vannet beveger seg litt. Ungen stopper å drikke og stirrer som hypnotisert på ringene som oppstår i vannet. Jevne ringer som springer utover vannskorpa. Det virker nesten som vannet har lyst til å leke med ungen. Da kvekker moren til. Hun har kanskje ikke så godt syn, men luktesansen hennes svikter aldri. Det er lukten av fare hun kjenner, og hun sperrer øynene vidt opp.

Dinosaurene har endelig ankommet Creaza. Nå er det mulig å lage fantastisk spennende fortellinger, historier og filmer om dyrene som nesten alle barn blir fascinert av.


Påskeunivers

Ved_bordet

Vi har fylt på påskeuniverset med masse nytt innhold. Nå kan man lage påskehistorier og filmer med masse relevant påskeinnhold!

Gjennom februar og mars har vi fylt opp Cartoonist med mange hundre nye karakterer, rekvisitter og bakgrunner gjennom de nye universene: "Historiske personer", "Superhelter", "Dinosaurer" og "Påskeevangeliet". Vi fortsetter å fylle på med masse nytt innhold utover våren.

Logg deg på Creaza og sjekk ut alt det nye innholdet.

Har du lyst til å få med deg en presentasjon av det nye innholdet og hvordan du kan bruke Creaza Premium i læringsarbeidet? Meld deg på gratis webinar torsdag 18. mars klokka 14.15 her

I dag er vi med på NKUL sin temadag om aktiv og inkluderende læring. Det er gratis å delta for alle. Påmelding finnes her

I morgen er vi med på "Læring på digitale flater", der mer enn 1000 lærere og skoleledere deltar. Les mer her

I dag, den 16. mars er det også Kvenfolkets dag. Vi i Creaza gratulerer så mye med dagen!

Stor og kreativ hilsen!

Team Creaza

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Kreativitet, Samfunnsfag, Digital storytelling, digitale ferdigheter, påske, nytt innhold, dinosaur, dinos, naturfag

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!