God Jul fra alle i Creaza

Skjermbilde 2022-12-22 kl. 15.20.46

God jul og godt nytt år!

Etter to annerledes-år, er hverdagen endelig litt tilbake i normal drift. Selv om 2022 har preget nyhetsbildene med dystre overskrifter om alt fra krig til klimakrise, er vi utrolig glade og takknemlige for at året også har hatt mange, mange lyspunkter. Gradvis har vi tatt livet og hverdagen tilbake. Etter to år med mange skjermmøter og digitale treffpunkter, smakte de fysiske møtene helt vanvittig bra. Det å få lov til å møte dere ansikt til ansikt igjen har vært helt magisk! Vi tar av oss hatten for alle dyktige lærere og skolefolk vi har fått møte i innland og utland, på skoler og konferanser og på herlige inspirasjonskvelder i egne lokaler. Nærheten til klasserommet er helt avgjørende for oss. Det står sånn respekt av det dere gjør hver dag!

Det har også vært superstas å få arrangere Creazas halloweenkonkurranse for tredje år på rad. Nå kan vi trygt kalle det en tradisjon, og tradisjoner skal man ikke bryte. Legg det like gjerne inn i årshjulet for høsten 2023 med én gang! På tampen av 2022, fikk vi også til å arrangere Creazas julekalenderkonkurranse - en litt annerledes kalender med fokus på digitale ferdigheter. Mange, mange tusen oppgaver ble løst og siste vinner blir kåret på selveste julaften.

Nå håper vi julefreden finner fram til hver og én av dere. Ta vare på tiden og hold fast ved alt som er godt. Så er det bare å glede seg til det nye året som ligger foran. Vi lover at vi i Creaza skal fortsette å fylle dagene til elevene deres med masse spennende, kreativt og engasjerende innhold. Det er bare å glede seg, for det er så mye godt i vente!

Vi ønsker dere en deilig og avslappende juleferie og et alletiders godt nytt år!

De beste juleønsker fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Mindomo, AudioEditor, Cartoonist, Creaza, julkalender, jul, julenisse, juleunivers, juletre, digitale ferdigheter, digitale læremidler, digitalt medborgerskap, Ferie, nytt innhold, fri, julemat, God Jul

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!