Årets julekalenderkonkurranse med fantastiske premier!

Skärmavbild 2022-11-25 kl. 14.51.41I år har vi laget en kul julekalender som vi tror passer både på skolen og i fritiden. Den passer mange og det er skikkelig bra premier.

I desember får elevene jobbe med å utvikle digitale ferdigheter gjennom 24 engasjerende, relevante og kreative juleoppgaver i Creazas elevaktive verktøy Cartoonist. Kalenderoppgavene tar liten tid å gjennomføre, men gir stort faglig utbytte!

I tillegg til det faglige utbyttet er alle som løser våre juleoppgaver gjennom desember automatisk med i trekningen av fantastiske premier til klassen sin! Gjennom desember trekker vi fire heldige vinnere som får en klassefest, feks pizzafest eller kinotur til alle i klassen. 

02

Vinnersjansene for klassen øker jo flere elever som deltar hver dag. Hver oppgave som er løst tilsvarer et lodd i trekningen. Ingen av besvarelsene blir publisert, og vi trekker tilfeldig blant de oppgavene som er løst. Trekning skjer ukentlig og vinnerklassene kontaktes fortløpende. Vi håper dere vil være med! Kanskje blir det din klasse som vinner?

Du kan lese mer om vår julekalender her.

I mellomtiden ønsker vi dere alle en avslappende, koselig og minnerik desember.

Varm hilsen fra Creaza-teamet

Creaza

Emner: Julekalender, Kreativitet, Læring, jul, konkurranse, julenisse, juleunivers, juletre, Moro, vinner, julemat

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!