Vinnere i Creaza sin konkurranse

vinner_barn


Den 10. oktober var Verdensdagen for psykisk helse. Årets tema var “Vær raus”, og handlet om å være raus både mot andre og seg selv. I den forbindelse arrangerte Creaza en konkurranse som gikk ut på å lage digitale historier om dette temaet i Cartoonist. Historiene skulle formidle tematikken på en måte som viste vilje til å være rause og vilje til å skape forandring for seg selv og andre.

vinner_ungdom

Vi har mottatt veldig mange flotte bidrag, og Creaza ønsker å takke alle som har deltatt i konkurransen! Bidragene har nå blitt vurdert av en jury, bestående av elever, lærere og oss i Creaza, og vi har kåret en vinner både for barneskolen og ungdomsskolen.

barneskolen har Kira fra Knappskog skule i Fjell kommune laget en flott historie om hvordan man kan være inkluderende og raus mot andre. Se historien nedenfor:

 

ungdomsskolen har Henrik fra Haugåsen skole i Fredrikstad laget en veldig fin film om hvordan det kan oppleves å bli inkludert. Se filmen nedenfor:

 

Vi sender store gratulasjoner til Kira og Henrik. De to vinnerne får ta med seg sine respektive klassekamerater og lærere på kino.

Raus hilsen

Team Creaza 

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, digital historiefortelling, Digital kompetanse, psykisk helse, raus, konkurranse

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!