Spennende 2018

ipad-app.png

2018 blir et spennende år med mange nye muligheter i Creaza. Vi har mange gode nyheter på vei og den første er allerede på plass.

Ny app i App Store

Vår nye app for iPad, som heter Creaza, er tilgjengelig i App Store. I appen får man mulighet til å tildele oppgaver og følge opp elevene og deres arbeid formativt. Alle oppgavene er tilgjengelige og nye Cartoonist er på plass med full funksjonalitet, også direkte lydinnspilling.

Eksporter din Cartoonist-produksjon

I slutten av januar lanserer vi en helt ny mulighet for å eksportere Cartoonist-produkter til film. Filmen er i mp4-format og kan spilles av på de fleste dingser. Filen kan lastes ned fra Creaza og legges på ulike andre plattformer, som skoler, lærere og elever bruker. Dette innebærer at man kan lage en fiks ferdig film av sin digitale historie.

Med nye Cartoonist kan man lage kreative digitale historier med alt det grafiske  innholdet i Cartoonist, musikk fra biblioteket, egen fortellerstemme og egne bilder.

Neste skritt i Cartoonist er levende film. Dette vil gi helt nye kreative og pedagogiske muligheter for digital historiefortelling. Dette kommer til å bli unikt og spennende i klasserom både i Norge og utenfor!

Nye Cartoonist og alle mulighetene i dette verktøyet fungerer veldig bra på Chromebooks, iPad, PC og Mac.

Bett 2018

Vi gleder oss til å vise dere mange av nyhetene over på Bett 2018. Creaza er med på "The Norwegian Classroom" på stand B 390, akkurat samme sted som de siste årene. Vi står sammen med 12 andre dyktige norske EdTech-leverandører. På Bett forventes det 35 000 besøkende i dagene 24. - 27. januar og vi gleder oss til å møte mange!

bett-awards-blog-post_01.jpg

Creaza er stolte finalister på Bett Awards. I vår kategori konkurrerer vi med 7 andre internasjonale selskaper og produkter. Den høytidelige seremonien og finalen går av stabelen 24. januar 2018. Vi er stolte av å være finalist, og alle finalister kan vinne ;-)

Norsk fest på Bett

Torsdag 25. januar er det norsk Bett-fest for norske lærere og ledere som deltar på konferansen. Her er også selskapene som er med på "The Norwegian Classroom" med.

Les mer og meld deg på her

Vi ønsker alle et strålende 2018 og gleder oss til å jobbe sammen for økt inkludering, kreativitet, læring og mestring for alle!

Hilsen

Creaza-teamet!

Creaza

Emner: 21st Century skills, App Store, BETT Awards, #edtechnorge, iPad, Cartoonist, Creaza, BETT, Kreativitet, Creativity, Digital storytelling, Film, Knappskog, Fjell, BettAwards

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!