Skurker og Helter

blogg_07.03.21

Først: Gratulerer med kvinnedagen i dag 8. mars.

Våren er rett rundt hjørnet og med den, masse nytt og spennende i Creaza!

I starten av februar lanserte vi vårt historiske univers, med mange kjente steder og karakterer fra verden rundt. Du som følger oss på Instagram har fått være med på morsomme gjetteleker og digitale reiser. Leken fortsetter på instagram utover våren, men nå blir det action, superhelter og dinosaurer som gjelder!

I dag har vi lansert et helt nytt univers. "Skurker og Helter" er på plass i Creaza Cartoonist. Elevene kommer til å elske dette universet med superhelter og skumle og annerledes skurker! Her er det bare å boltre seg og la fantasien få fritt utløp.

Men det kommer mer, mye mer...

triceratops

I uke 12 er jordens kjemper klare til lek og læring i Creazas splitter nye dinosaur-univers. ENDELIG! Dette har vi drømt om lenge, og vi gleder oss stort over å kunne dele det med dere!

Skjermbilde 2021-03-08 kl. 11.02.49

Creaza engelsk kommer før påske!

Vi er veldig stolte av å fortelle at lansering av første versjon av Creaza engelsk nærmer seg. Dette heldigitale læremiddelet er komplett til Fagfornyelsen og dekker alt fra 5. til 10. trinn.

Ja, det er riktig. Elever på ungdomstrinnet kan friske opp med innhold fra mellomtrinnet. Elevene på mellomtrinnet som ønsker å strekke seg litt ekstra, kan snuse på kompetansemål i engelsk for ungdomstrinnet. Vi tror på inkludering, tilpassing, kreativitet, motivasjon og mestring.

Læremiddelet styrker og sikrer en god overgang fra barne- til ungdomsskolen. Det er fullt av illustrerte, innleste og oversatte ordkart, mange filmer og spennende illustrerte tekster som setter i gang tankeprosesser hos elevene og gir mulighet for å lære grammatikken på en gøyal måte. Læremiddelet har flere skriverammer som hjelper elevene å skrive ulike tekster riktig, og mange, mange kreative oppgaver hvor elevene jobber med alle de grunnleggende ferdighetene.

Grammatikkforklaringene i læremiddelet er oversatt til kurmanji, tigrinja, dari, pashto, arabisk og somali. Akkurat som i alle Creaza sine læremidler kan alt redigeres. Innholdet kan enkelt kan tilpasses trinn, klasse og enkeltelever. Her tar vi både dybdelæring og tverrfaglighet på alvor!

Er du interessert i å prøve Creaza engelsk? Send en mail til engelsk@creaza.com 

Creaza samfunn 5-7

Til slutt er vi veldig stolte av å fortelle at vi er godt i gang med Creaza samfunn 5-7. Dette læremiddelet vil være broen som knytter Creaza samfunn 1-4, Creaza samfunn 8-10 og Creaza videregående  sammen. Til skolestart 2021 vil vi ha klart det et komplett læremiddelet som dekker hele skoleløpet i samfunnsfag og samfunnskunnskap fra den spede starten i første klasse og ut videregående skole.

Fra Fagfornyelsen: "Samfunnsfag har eit særleg ansvar for at elevane utviklar digitalt medborgarskap".

I Creaza mener vi at samfunnsfag er et svært viktig fag for elevenes utvikling- og dannelsesprosess. 

Da er det bare å nyte våren, dere!

Hilsen Team Creaza

Creaza

Emner: Cartoonist, Creaza, Kreativitet, Samfunnsfag, Ungdomsskolen, barnetrinn, ungdomstrinn, engelsk, digitale læremidler, Fagfornyelsen, samfunnskunnskap, Creaza samfunn, påske, Læremidler, Helter, nytt innhold, Creaza engelsk, Skurker

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!