Samfunnsfag på en ny måte!

I Creaza er vi gira på et nytt og spennende skoleår, med mange nye muligheter. Utover høsten 2016 kommer det en rekke nyheter for både elever og lærere i Creaza, hvor den første allerede er lansert.

samfunn.png

Sammen med dyktige lærere på ungdomstrinnet har vi laget mer enn 70 nye oppgaver i Samfunnsfag. I Creaza finner du nå spennende oppgaver knyttet til alle kompetansemål i Samfunnsfag for hele ungdomstrinnet.

Som lærer kan du enkelt finne oppgaver og tildele disse til klassen/gruppen din.


Elevene løser oppgavene individuelt eller sammen og produserer tankekart, presentasjoner, tegneserier, filmer og lydmikser. Som lærer kan du hele veien følge hver enkelt elev og jobbe formativt med tilbakemelding og veiledning.

Det finnes ulike oppgaver knyttet til alle de 4 hovedområdene i Samfunnsfag. Både Utforskaren, Historie, Geografi, Samfunnskunnskap har en rekke motiverende oppgaver for elevene. Verktøyenes egenart gjør arbeidet inkluderende i klassen. Elevenes kreativitet, samarbeid og kompetanse kan, sammen med en motiverende måte å jobbe med faget på, gi gode resultater, spennende elevprodukter og masse læring!

Om en uke eller så……..

mcartoonist.png

Om kort tid lanserer vi en ny mulighet som har vært svært etterspurt. Vi gir elevene mulighet til å ta remix-kulturen til et nytt nivå og det i skolen!

I Cartoonist og MovieEditor vil alle om kort tid kunne skape magiske fortellinger og produkter hvor alt innhold på tvers av univers er tilgjengelig.

mmovieeditor.png

Man kan enkelt plassere Rødhette eller Bestemor i Romerriket eller Verdensrommet. Det blir mulig å kombinere flere tusen bakgrunner, karakterer, guder og rekvisitter i Cartoonist, akkurat slik man selv ønsker for å fortelle sin unike historie!

Det blir enkelt å få gepardene inn i filmklippene fra Londons gater eller la Pinocchio diskutere med George W. Bush i MovieEditor. Man kan klippe, bygge, redigere og fortelle med hundrevis av ulike filmklipp.

Vi ønsker alle et skikkelig spennende, kreativt og lærerikt skoleår!

Hilsen Creaza-teamet!

Følg Creaza i sosiale medier for oppdateringer og info og ta kontakt om det er noe du lurer på!

Facebook

Twitter

Google+

Linkedin

Youtube