Ny læreplan - Nytt skoleår - Nye læremidler

header14

Vi i Creaza håper alle har hatt en fin sommer og sommerferie. 

Vi satser på at alle er klare for et nytt skoleår, med helt ny læreplan. Creaza er klare og vi møter høsten med nye moderne og unike læremidler i flere fag og på flere trinn.

Gjennom sommeren har vi har jobbet mye med nye læremidler. Her er et eksempel på en inspirasjonsfilm fra læremiddelet Creaza samfunn 1-4

 

Som en faglig overbygging på Creaza Premium har vi laget komplette og helt unike læremidler i det nye faget samfunnskunnskap på VGS, i det nye samfunnsfaget på ungdomstrinnet og i det nye faget samfunnsfag på 1. - 4. trinn.

Samfunnsfag har en helt ny læreplan i fagfornyelsen. Både faglig fordypning, tverrfaglighet og forståelse av dagens samfunn, både nært og fjernt, er vesentlig i den nye læreplanen. I tillegg har samfunnsfag et "særlig ansvar" for at elevene utvikler digitalt medborgerskap. 

Alt dette og mye mer finner du i de nye læremidlene fra Creaza i samfunnsfag.

I løpet av høsten lanserer vi også et helt nytt og tverrfaglig læremiddel i engelsk som dekker alle kompetansemål i engelskfaget fra 5. - 10. trinn. Dette er trolig det første læremiddelet som bygger bro i faget mellom mellomtrinnet og ungdomstrinnet.

Mange skoler og kommuner har kjøpt inn de nye læremidlene fra Creaza til sine elever og lærere. Er du nysgjerrig kan du melde deg på gratis webinar for å få en gjennomgang av de ulike læremidlene.

Creaza samfunn 8 - 10 og VGS

Creaza samfunn for ungdomstrinnet og VGS er et nytt og levende læremiddel. De nye kompetansemålene i samfunnsfag flettes i hverandre og hovedområdene er borte. Vi har laget et læremiddel der informasjonen blir vist tematisk, det vil si at mye av tematikken blir fremstilt med forskjellige perspektiv og belyst på ulike måter. 

Meld deg på her

Creaza samfunn 1- 4

Creaza samfunn 1-4 er et nytt og engasjerende læremiddel bygget rundt 42 ulike temaer. De ulike temaene starter med en introduksjonsfilm med faglig innhold som skaper engasjement, nysgjerrighet og diskusjon i klasserommet.

 

 

I tillegg finner man et oppdaterte temakart som forklarer og visualiserer ulik fakta rundt temaet. I hvert tema ligger det mange oppgaver som elevene løser individuelt eller i grupper ved å produserte tegneserier, filmer, tankekart, podkaster, presentasjoner osv. Creaza er, som alltid, opptatt av aktive elever som produserer og gjennom det lærer mer.

 

 

Meld deg på her

Creaza engelsk 5 - 10

Creaza engelsk blir et helt nytt og moderne læremiddel som bygger bro mellom kompetansemål på mellomtrinnet og ungdomstrinnet. Læremiddelet lanseres høsten 2020, men du kan allerede nå få en introduksjon.

Meld deg på her

 

earth

Creaza Premium

Creaza Premium er et kreativt og moderne læremiddel som gjør det enkelt for elever og lærere å skape fantastiske tegneserier, podcasts, hørespill, lydmikser, filmer, digitale historier, tankekart og presentasjoner.

Meld deg på her

Vi håper alle får en skikkelig god start på det nye skoleåret.

Dersom det er noe du lurer på er det bare å kontakte oss på mail post@creaza.com eller telefon 47 77 88 00.

Bli også med i Facebookgruppa Creaza-undervisningstips for å få inspirasjon til bruk av Creaza i undervisningen.

Hilsen

Team Creaza

 

Creaza

Emner: Mindomo, AudioEditor, Cartoonist, Creaza, Samfunnsfag, Læreplan, engelsk, Fagfornyelsen, samfunnskunnskap, Creaza samfunn, Læremidler, Creaza Premium

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!