Creaza vinner av Edtech Awards 2023

ctw23

Pressemelding

(London, 30.03.23) Creaza har i dag blitt utnevnt til vinner av den prestisjefylte Edtech Awards 2023 i kategorien "kunst, musikk eller kreative løsninger". Edtech Awards anerkjenner enestående bidrag som transformerer utdanningen gjennom teknologi og løfter frem edtech-selskaper, produkter og personer som er med på å forme framtiden for læring.

"Vi er begeistret for å bli anerkjent av Edtech Awards for vårt engasjement for innovative og engasjerende edtech-løsninger", sier Carl Morten Knudsen, CEO i Creaza. "I Creaza tror vi på kreativitetens kraft til å inspirere og engasjere elevene, og vi er beæret over å bli anerkjent i denne kategorien."

Creazas plattform tilbyr en rekke kreative verktøy som lar elevene lage modeller, digitale historier, filmer, animasjoner, tankekart, fantastiske lydprodukter og andre multimediaprojekter. Plattformen er populær i skoler og klasserom over hele verden, og tilbyr lærere en engasjerende og effektiv måte å kombinere det fremste av teknologi med egen undervisningspraksis

Edtech Awards-juryen består av høyt respekterte eksperter innen utdanningsteknologi, og programmet er anerkjent som en av de mest prestisjefylte i bransjen.

The EdTech Awards 2023 Finalists & Winners Announced

Stolt hilsen

Team Creaza

 

Creaza

Emner: EdTech, Awards, Kreativitet, Creativity, Læring, winner, skole, Refleksjon

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!