Creaza ønsker å bidra i den felles skoledugnaden

hjemme

God morgen! En spesiell morgen.

Creaza åpner opp Creaza Premium for alle grunnskoler og videregående skoler i Norge som ønsker å bruke Creaza i det spesielle og viktige læringsarbeidet som skal foregå i norsk skole i de kommende ukene.

Mange har Creaza fra før, men dersom din skole, kommune eller fylkeskommune ikke har Creaza, kan dere fylle inn i skjemaet nedenfor, så vil vi gi dere tilgang så raskt som mulig.

Hva kan du og elevene bruke Creaza til?

Creaza er et kreativt læremiddel som lar elever og lærere skape tegneserier, filmer, digitale fortellinger, podkaster, tankekart og presentasjoner. Creaza består av unike verktøy med masse integrert innhold samt hundrevis av ferdiglagde oppgaver koblet til ulike fag og emner. Creaza er enkelt og gir elevene gode muligheter til å være kreative produsenter. 

Mange lærere opplever mange smil når eleven sitter foran skjermen og produserer i Creaza! Ingenting er bedre enn om det smiles litt ekstra i skolearbeidet i de tusenvis av hjem i dagene og ukene fremover. 

Lærere kan enkelt tildele oppgaver til sine elever, følge arbeidet deres underveis og gi formativ feedback, både muntlig og skriftlig. Sjekk denne filmen:

 

Creaza ønsker at elevene skal være utforskende og aktive produsenter. Elevene undersøker ulike kilder, og viser hva de har lært ved å lage ulike produkter. I et slikt arbeid fungerer lærer som en veileder, og elevene er aktive. Å jobbe på en slik måte passer veldig godt i en situasjon der lærer og elever ikke er på samme sted til samme tid. Elevene kan også samarbeide digitalt i produktene nå som de er på ulike steder.

Creaza gir læreren en unik innsikt i elevenes arbeidsprosesser og passer perfekt til fjernundervisning.

Elevene kan samarbeide i alle Creazas verktøy, og i tankekartverktøyet Mindomo kan de samarbeide i sanntid. Da aktiveres også en chat i verktøyet der elevene kan planlegge samarbeidet. På denne måten kan elevene samhandle om skolearbeid selv om de ikke er fysisk sammen. 

Logg på Creaza her - creaza.com/f 

Har du ikke Creaza? Fyll inn dette skjemaet

Vi har utfyllende hjelpesider her: https://web.creaza.com/no/help/

Vi deler, svarer og samarbeider med mange lærere som bruker Creaza på vår Facebook-side: www.facebook.com/creaza

Ellers jobber alle i Creaza hjemme om dagen. Selv med mange barn hos flere av oss, har vi allikevel styrket support og ønsker veldig gjerne å hjelpe lærere med å få til gode opplegg med Creaza. Kontakt oss på support@creaza.com om vi kan hjelpe deg.

Hilsen 

Team Creaza

Creaza

Topics: