Creaza lanserer animasjon for alle

animasjon-still

I Creaza gleder vi oss til et nytt og spennende skoleår. Vi tror dette blir et kreativt og lærerikt år. Gjennom sommeren har vi utviklet flere nye kreative muligheter i Creaza og enda flere er på vei.

Vi har allerede truffet flere hundre lærere i blant annet Fredrikstad, Jönköping og Helsingborg. Nyhetene har blitt tatt veldig godt i mot der vi har vist de frem. 

jonkoping

 

helsingborg

Nå kan alle lage animasjon

Vi har nå lansert enkel animasjon for alle. I Cartoonist kan man nå animere alle karakterer, rekvisitter, tekst, figurer og egne mediefiler. Dette gir elever og lærere en rekke nye og kreative muligheter til å lage spennende og levende historier, filmer og andre produkter. Bare se på denne filmen:

 

Hvert "objekt" som animeres har en posisjon A og en posisjon B. Varigheten på objektets animasjon styres av varighet på selve ruten/sliden. Objekt A og B kan ha ulike størrelse, ulike grad av synlighet og ulik posisjon.

Andre nyheter som er på plass er mulighet for å sortere og filtrere i eget innhold. Dette gjør det mye enklere å holde orden i alle Creaza-produktene elever og lærere lager, samt å finne igjen et spesifikt produkt. Nå er det også lagt til lydbølger på musikk og lydeffekter. Dette forenkler klipping og redigering av lyd.

Flere store nyheter kommer utover høsten.

Vi ønsker alle elever og lærere et spennende og lærerikt skoleår.

Hilsen
Team Creaza

Creaza

Emner: Mindomo, AudioEditor, Cartoonist, Creaza, Kreativitet, Oppgaver, Aktuelt, Oppgavebank, Tegneserie, Film, Læring, Læremiddel, animasjon, tegnefilm, sorter, nytt skoleår, filter

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!