8. april kl. 14.30 - Du er invitert

facebook_engelsk

Vi inviterer til lansering av Creaza engelsk 5-10, den 8. april klokka 14.30. Vi ønsker lærere, skoleledere og andre interesserte hjertelig velkommen. Lanseringen gjennomføres her.

Læremidler i flere fag

Gjennom de siste årene har vi jobbet mye med utvikling av fagspesifikke læremidler i Creaza. I 2020 lanserte vi Creaza samfunn 1-4, Creaza samfunn 8-10 og Creaza samfunn VGS.

Det kommer enda flere læremidler til skolestart, men først lanserer vi:

Creaza engelsk 5-10.

Dette er et helt nytt, moderne og fleksibelt læremiddel i engelsk som tar den nye læreplanen på alvor. Læremiddelet er modulbasert, med 4 moduler og 20 temaer. Her vil elever og lærere blant annet finne en bank med ordkart som vil gi elevene bedre forståelse og større ordforråd. I tillegg finnes det filmer, presentasjoner, skriverammer og veldig mange ulike typer oppgaver der elevene får være utforskende og kreative produsenter.

Grammatikken i læremiddelet blir presentert gjennom morsomme og tankevekkende historier relatert til temaet. Der ser elevene tydelige eksempler på grammatikk som er brukt i historiene. Grammatikken blir forklart på engelsk, norsk og seks andre språk (arabisk, somali, dari, pashto, kurmanji og tigrinja). Dette gjør at læremiddelet er veldig godt egnet også for eldre elever med kort botid i Norge og lite forkunnskaper i engelsk.

Vi gleder oss veldig til å lansere Creaza engelsk 5-10 den 8. april. Vil du være med, skjer det her.

Men før det ønsker vi hele Skole-Norge en svært velfortjent og god påskeferie.

Hilsen

Team Creaza

Creaza

Emner: Ungdomsskolen, Fremmedspråk, språk, engelsk, digitale læremidler, Fagfornyelsen, Læremidler, nytt innhold, Creaza engelsk, English, 5-10, Voksenopplæring, Mellomtrinnet, VGS

Motta beskjed når nye blogginnlegg publiseres!