Skjermbilde 2022-09-29 kl. 10.23.00

Creazas Halloweentävling 2022!

 

Välkomna till årets Halloweentävling! 

Fina priser för vinnarna; både klassfest med pizza, läsk och glass och även biobiljetter! 

I år ser vi fram emot att få se Halloweenfilmer som är kopplade till temat "Rädsla". 

Har du varit rädd någon gång? Hur löste du det? Klarade du att övervinna din rädsla? Fick du hjälp av någon?  Det vi tycker är skrämmande och är rädda för, är olika från person till person, och det finns olika sätt vi kan hjälpa varandra på när vi är rädda.

Bidraget du skickar in till tävlingen kan handla om en person som är rädd för något, om någon som hjälper någon som är rädd eller något annat som handlar om temat "Rädsla".


Tips och tricks från Karin

Nedan hittar du en kort film där Karin visar hur man skapar en blixt i Cartoonist för att få till en extra twist på berättelsen! 

Till lärare

Årets tävling med tema "Rädsla" ger dig och dina elever möjligheten att arbeta med digitalt berättande där ord, bild och ljud samspelar. Låt fantasin och kreativiteten flöda! 

Priset till de vinnande bidragen är pizza, glass och bio till klassen. Vi kommer utse en vinnare i årskurs 1-3, en vinnare i årskurs 4-6, en vinnare i årskurs 7-9. 

Vi hoppas att deltagandet i tävlingen ska bidra till att stärka klassens digitala komptens och sammanhållning. 

Du som lärare fyller i formulär med kontaktupplysningar och skickar in max tre bidrag från klassen. Mer information kring detta kommer efter att du anmält klassen. 

Anmäl dig på knappen nedan för att få mer information om tävlingen och hur du skickar in klassens bidrag!