Delning av produkter

När du skapat en produkt så hittar du den under Mitt innehåll och Mitt arbete. Tryck på Titta på och ändra på den produkt som du vill dela. Därefter trycker du på Dela och Publicera för att göra produkten tillgänglig för andra.

Då kommer du att få upp både en offentlig länk och en inbäddningskod till produkten. Därefter kan du markera, kopiera och klistra in dessa länkarna där du önskar att dela de. Om du vill att en av dina produkter inte längre ska vara delad trycker du på Titta på och ändra > Dela > Avpublicera.

Delning för Fronter-användare

För Fronter-användare genomförs all delning i mappar i Fronter. Hitta produkten du önskar att dela under mitt arbete i Porfolio och tryck på Titta på och ändra (eller Visa om det är en uppgift du fått tilldelad dig) > Dela i Fronter > Publicera. Du får nu upp en översikt över rum du har tillgång till i Fronter.

Därefter välger du vilket rum, vilket arkiv och vilken mapp du vill placera produkten i. När du har valt både rum, arkiv och mapp kommer du att få upp följande meddelande: Skapa resurslänk i arkiv, är du säker? Efter att du tryckt Ok kommer produkten finnas i Fronter-rummet och mappen du valt. Vill du efter att du delat den dela vidare produkten gör du det inifrån mappen i fronter genom Kopiera länk.