Creaza i London

Skrevet af Arild Storm den 30-04-2009 19:38:26

Creaza var 30. april tilstede på Fronter UK National User Conference at the Emirates stadium.

Roger Larsen i Fronter trakk frem Creaza som en ny Plus Pack i Fronter i sitt Key-Note-foredrag ved åpningen av konferansen. Det kom spontan applaus fra salen ved flere anledninger under presentasjonen av Creaza. For oss som har stått på stand hele dagen har det vært travelt. Veldig mange skoler og "LA's" var veldig interesserte i Creaza og nysgjerrige på å prøve. Stemningen blant folket er at de skal rett hjem og kjøpe. Responsen på bruk i skolen var over all forventning.

Mai måned blir en spennende måned i England

Arild Storm
Skrevet af Arild Storm

I am a general expert and COO at Creaza. With my background as a teacher I really enjoy bringing Creaza to classrooms around the world.

Kategorier: London, England, User conference, Fronter, Emirates, Conferences, Fronter UK